Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam takie pytanie. Ponieważ miałem błąd /bin/sh to zrobiłem według instrukcji tzn. wpisałem "exit" po wpisaniu miałem found may itd. ale nie wiem co dalej zrobić. Reset nic nie pomaga, a nic nie da się wpisać. I co włączę i napisze "exit" czekam i robi się tam coś, ale jak zrobie reset lub coś to jest to samo. Więc proszę o odpowiedź na to pytanie.

Pozdrawiam.

Opublikowano

jak wyskoczył błą /bin/sh kliknij enter i wpisz fsck -y i niech się tak robi dopóki nie stanie.Zakończy,zatrzyma się zrób reset potem będzie się troche długo serwer włączał ale to szczegół.

proszę o +

Opublikowano

Masz +. Jeszcze mam pytanie. Ponieważ włączyłem port map i tam nie ma 3 tabelek tylko z 30 jest takich. Te 3 pierwsze edytowałem z końcówka .100, a reszte zostawiłem bez zmian. Następnie te wszystkie włączyłem (tylko jedno jest czerwone). Dobrze zrobiłem?

Opublikowano

[quote name=o.O^^' date='23 maj 2010 - 08:18 ' timestamp='1274642286' post='1002953]

Masz +. Jeszcze mam pytanie. Ponieważ włączyłem port map i tam nie ma 3 tabelek tylko z 30 jest takich. Te 3 pierwsze edytowałem z końcówka .100, a reszte zostawiłem bez zmian. Następnie te wszystkie włączyłem (tylko jedno jest czerwone). Dobrze zrobiłem?

Raczej tak bo ja tez mam 1 kulke na czerwowno i mi serwer pieknie dziala :D

ALE MOGLES WSZYSTKIE EDYTOWAC ;)

Opublikowano

Tak, tylko, że ja mam cały czas błąd łączenia się z serwerem. A do mc (notatnik) wpisujemy ip hamachi?

Opublikowano

Robiłem, ale lipa. Coś źle robię. Po za tym pisze, że ConnectBD... nie jest wykrywalne.

ps. Napisałem Ci na pw. +

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...