-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
robby1211
robby1211
Błąd jest taki:
Menu Start i Cortana nie działają.Spróbujemy rozwiązać ten problem po następnych zalogowaniu.
Dodam, że błąd nie pokazał się sam z siebie tylko przez to, że ściągłem sobie coś z stronki jakiś program chyba do zabawy na modulatorze głosu.
Więc na początku nastąpiło zmienienie przeglądarki na rosyjską FunRu24. chyba taka, i trochę się scinał komputer lecz pobralem Ccleanera i AdwareCleaner i to pomogło, ale ten błąd dalej został.
Próbowałem sposobów z neta wpisywanie komend z youtuba do konsoli cmd a także korzystałem z powershella bo ludzie na yt podawali sposób co powinnien pomóc. Wylogowanie nie pomogło i także crtlaltdelete + wyloguj też nie pomogło, never mind. W sumię co mnie wkurza to nie to, że nie działa to menu start i cortana lecz, że tego okienka z tym błędem nie mogę wyłączyć bo nie ma krzyżyka, a także w procesach nie ma, że wyskoczyło. Zna ktoś sposób by się pozbyć tego okienka bo jak odpalam grę w trybie pełno ekranowym to mam to okienko na srodku ekranu i bardzo to ogranicza widoczność jak je przesunę na obok czy dół ekranu to w trakcie odpalenia gry mówie o trybie full screen, jest ono na srodku. Proszę o udzielenie przydatnej rady z góry dziękuje bo mogę przezyc nie dzialajace te 2 opcje ale denerwuje mnie to okienko.
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.