Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cracked Xenobot 10.91

Auudi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Xenobot Crack 10.91 By Pandoriumx

Cześć. Chciałem napisać poradnik który w bardziej szczegółowy sposob wyjaśnia jak korzystac z cracka od Pandoriumx.

Instrukcja:

1. Pobieramy Cracka

- Download:   http://www.pandoriumx.com/Downloads/xenobot1091.php

Skan: https://www.virustotal.com/pl/file/7ea090fde46201913537b3dfab23d3394095a9fb1530c384fbbaf4baa63bc545/analysis/

2. Odpalamy cracka i wpisujemy:

-name: audi

-hasło: qatro123

3. Jeśli hasła nie działają to wchodzimy na stronę: http://www.pandoriumx.com/index.php?app=core&module=global&section=register

pan.jpg

- Rejestrujemy tutaj konto.

3. Odpalamy naszego Cracka i logujemy się do niego nazwą użytkonwika i hasłem z Pandoriumx

Ps. Mam nadzieje, że poradnik okaże się pomocny. W innym temacie autor podał gotowe hasła które łatwo można zmienić.

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakiś konkretny użytkownik albo admin może sprawdzić czy czyste?

Czyste, milion osób ci pisało. Pobierz z PandoriumX, bez problemowo.

Opublikowano

działa pod 10.90?

NIE.

Mówisz żeby pobrać z PandoriumX  a to żeby stamtąd pobrać nie trzeba mieć premium wykupionego?

NIE.

Opublikowano

Dzieki czlowieku!@!!!! ratujesz mnie :D bo od tygodnia gdzies zaczalem bocic i p[o aktualizacji wersja z Tibia-Bot.pl nie dziala mi :D

tibia-bot.pl to same keyllogery

Opublikowano

"System Windows nie może uzyskać dostępu do określonego urządzenia, ścieżku lub pliku. Możesz nie mieć odpowiednich uprawnień, aby uzyskać dostępu do elementu."

Wie ktoś może o co chodzi? przed aktualizacją tego nie miałem, a po pojawiło się

Opublikowano

"System Windows nie może uzyskać dostępu do określonego urządzenia, ścieżku lub pliku. Możesz nie mieć odpowiednich uprawnień, aby uzyskać dostępu do elementu."

Wie ktoś może o co chodzi? przed aktualizacją tego nie miałem, a po pojawiło się

Spróbuj ruchomic jako Administrator.

Niestety bez zmian :p

Nie wiem jak Ci pomóc

Opublikowano

Do zalogowania się wymagane jest konto premium na pandoriumX więc raczej już nikt nie poboci. Czy Auudi ma coś do dodania w tym temacie?

Opublikowano

Do zalogowania się wymagane jest konto premium na pandoriumX więc raczej już nikt nie poboci. Czy Auudi ma coś do dodania w tym temacie?

Ja nie posiadam konta premium i mogę się zalogować.

Opublikowano

Wie ktoś może dlaczego, jak próbuje zrobić nowy profil w settings to mi się gra zawiesza? I nie mogę tego zapisać. Za każdym razem gdy się zaloguje muszę od nowa wszystko ustawiać.

Opublikowano

Wie ktoś może dlaczego, jak próbuje zrobić nowy profil w settings to mi się gra zawiesza? I nie mogę tego zapisać. Za każdym razem gdy się zaloguje muszę od nowa wszystko ustawiać.

Miałem kiedyś podobny problem, tylko, ze u mnie raz sie zawiesilo a raz nie. Sproboj zapisac na jakims innym settingu ( nie tworzac swojego nowego tylko zaznaczajac juz jakis inny gotowy)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...