Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lol Android Edition

Hillarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Niewiem czemu ale ostatnio opóźnia sie (ba! Nie mam nowych informacji na temat lola na androida!!!)

Serio niewiem co się dzieje ze tu nima tego league od legends na androida?

A wy wiecie co się dzieje jeżeli tak niech tutaj napisze na forum a no i co myślicie o lol na androida (gdyby coś takiego by było to jak by to wygladalo?) I jakie polecacie gry BARDZO podobne do lola

Opublikowano

Nie, nie ma, na cholere ci League na androidzie jak na komputerze sie gra z*********e? xD

Gry podobne do Lola? Heroes of The Strom lub Smite tez jest dość ciekawy, nie wiem, zobacz sobie może ci sie któraś spodoba.

Opublikowano

Wyobrażasz sobie grę w LoL'a na telefonie?

Pomijając awykonalność tego zadania pod względem technicznym, to sterowanie pozostawiałoby wiele do życzenia, gdzie sama wielkość ekranu jest przeszkodą nie do pokoniania.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

magic heros na androida chyba podobne ale nie gralem W Castle Clash masz tez okolo 100championow ale niety walczysz tylko wystawisz na dana linie i sami walcza a tak w ogole nie mozesz na komputerze pograc ? xD przeciez lol na telefon to by byla porazka jakbys uzywal skille itp xD

Opublikowano

Przede wszystkim LoL na androida musiałby mieć przebudowane sterowanie, całkiem inaczej zbudowanych championów, zmodyfikowane mechaniki gry itd. W skrócie, nie opłaca się Rito przeportowywać LoLa na androida, prędzej opłacałoby się im stworzyć pełnoprawną grę na androida z oddzielnym sklepem, ale na tą chwilę nawet z głupimi lagami sobie poradzić nie potrafią.

Opublikowano

RIOT nie stworzyło LoLa na androida ale jest pewna aplikacja jest to LOL Last Attack Global stworzona przez zestylife. Nie wiem dokładnie co to jest ale raczej wybiera się bohatera którym się steruje używając jego umiejętności. Jest jeszcze aplikacja przez którą można komunikować się ze znajomymi w League of Legends jest to Messenger for LoL (Unofficial) stworzona przez rokoroku.

Opublikowano

Jeżeli by coś takiego wyszło na androida to mocno okrojonego, wyobraźcie sobie rankedy z osobą która śmiga sobie na telefonie to zupełnie inny poziom...

49yxrs.png

Opublikowano

Po tytule rozpoznalem trolla. Rozbawilo mnie jak na sile chciales to uwiarygodnic. ;)

"NIE WIEM" pisze sie oddzielnie. Interpunkcji sie nie czepiam, bo sam pisze z tel. bez polskich znakow, ale dbaj o to co nasze :P

Pozdrawiam!

x

Opublikowano

Jest gra na androida wzorowana na Lolu. Nazywa się League of Stickman ;)

rLIi2GI.gif

"Wszyscy jesteśmy wariatami, tylko nie wszyscy jesteśmy zdiagnozowani"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...