Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Nie mogę zainstalować sterowników do karty AMD

Gość

Pytanie

Opublikowano

"NIE MOGĘ ZAINSTALOWAĆ STEROWNIKÓW AMD"  Posiadam WIN7-lecz to raczej nie ma znaczenia 

Podczas instalacji sterowników wyskakuję błąd "błąd instalacji pakietu"  Po czym klikam okey instaluje się jeszcze kilka sekund i YEP blue-screen.

-Od instalowanie starych sterowników nic nie daje.

-Zrobiłem format komputera,zainstalowałem oryginalnego windows'a i to samo. 

Rozyebała mi się karta graficzna? 

//edit 

Pobierając amd autotedect wchodzi mi na ich stronę zamiast pobierania i tyle.Piszę tylko że aktualna wersja dla tego systemu to 13.6(ale dzieje się to co wyżej)

załączam zdjęcie z próby instalacji

Aktualnie pobieram wersje 12.7 zobaczę co będzie 

aha dodam że te stery kiedyś normalnie się instalowały,po jakimś roku miałem też problem z tym błędem,lecz zazwyczaj za 2-3 razem instalowało się normalnie.Teraz coś je poyeBaoBao

Może to ich wina,może moja nie wiem ;<

post-1277234-0-95595900-1456262197_thumb.png

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W czym pomóc, kiedy nawet nie raczyłeś napisać jaką posiadasz grafikę.

Mogę tylko zgadywać że masz starego gniota typu ATI Radeon HD 2600 XT do którego instaluje się stare sterowniki przynajmniej sprzed 2010 roku catalisty 7 czy 8 ( sprawdź sobie jakie ) a potem można nowsze jeśli system pozwoli. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Heh trafił typiarz w dychę -.-  ATI Radeon HD 2600 XT (WDDM1.1)

+Tak wygląda "stan urządzenia"

System Windows nie może uruchomić tego urządzenia sprzętowego, ponieważ jego informacje o konfiguracji (w rejestrze) są niekompletne lub uszkodzone. (Kod 19)

+ Ustawienia zasobów

TO urządzenie nie korzysta z żadnych zasobów ponieważ wystąpił w nim problem.

Czy to znaczy że posypała się karta i do wymiany? 

Opublikowano

AMD wywalił ostatnio starocie z instalatora najnowszych sterowników to nie będzie jej  obsługiwało pod niektórymi systemami. Dlatego instaluje się stare wersje catalistów.

Pasuje usunąć stare sterowniki zupełnie, wystarczy poszukać na google DDU i go użyć.

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Zainstalowałem 10.2 - bynajmniej coś 

Ale dalej nie mogę zainstalować np. 12.8 lub 13.9 a prędzej normalnie mogłem zainstalować te stery .. 

Opublikowano

G****o prawda - bo predzej od razu po formacie instalowalem najnowsze stery i gitara była

Wiedzialem ze cos mi tu napiszesz spamerze..

Ps- bluescreen nie zawsze sie wyswietla

Opublikowano

Zamiast się denerwować przydałoby się abyś napisał jaką masz kartę graficzną, z tego co podałeś możemy tylko zgadywać jaką masz kartę, tak jak napisał Ktosiu. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...