Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA V - Pliki gry można skopiować z innego PC czy trzeba instalować grę samemu?

wilkoxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie odnosnie instalacji GTA 5. Czy jest mozliwosc skopiowania plikow gry z innego komputera tak, zeby gra normalnie odpalila, czy konieczne jest pobranie gry bezposrednio na komputer na ktorym chce grac? Bylbym wdzieczny za odpowiedz.

Opublikowano

@wilkoxd Wydaje mi się, że pliki gry możesz skopiować i nie powinno być problemu. 

Najlepiej byloby gdyby napisal ktos kto tak robil, ale dzieki za odpowiedz, to sie ceni  :D

Opublikowano

Nieważne skąd masz pliki gry... 
Gdyby tak było, to piractwo by nie istniało, bo każdy musiałby mieć inną płytę... 
Ważne żebyś miał klucz i konto.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Nieważne skąd masz pliki gry... 

Gdyby tak było, to piractwo by nie istniało, bo każdy musiałby mieć inną płytę... 

Ważne żebyś miał klucz i konto.

@1373230489-U611928.pngLenartowy Dzieki za odpowiedz ;)

Opublikowano

Ja zmieniając dysk w swoim komputerze skopiowałem cały folder z jednego na drugi i gra działa bez zarzutu także da się to zrobić, najważniejsze będziesz musiał dogrywać DirectX itp.

Opublikowano

Da sie skopiować z innego komputera. Mój kumpel zrzucał gta na dysk przenośny z laptopa na nowy komputer I wszystko ładnie śmiga :)

harley.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...