Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Minecraft4Ever

MrEry65

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

KutQMwO.png?1

BUpsnP1.png

Tryb: PvP (Nie wypada EQ)

Forum: mc4e.pl (w trakcie tworzenia)

TeamSpeak: mc4e.pl

IP: mc4e.pl

Sloty: 100+

Start już wkrótce !! (Podam jak data będzie znana)

Beta testy 27.02.2016 godz 18:00

Na naszym serwerze będzie do wygrania Gift Code , za czas gry na serwerze , TOP 50 osób będzie brało udział w losowaniu!

​Chcesz wiedzieć coś więcej odwiedź nasz serwer!

6TElg5z.png

Sieć serwerów Minecraft4Ever powraca !!! Część z was może już nas kojarzyć , sieć została założona na początku 2013r przez ostatnio rok byliśmy nieaktywni, ale postanowiliśmy powrócić z podwójną siłą :D !!

Pierwszym serwerem który wystartuje jest PvP (Klasyk naszej sieci!) Tym razem pojawi się wiele nowości, które wam przedstawię niżej.

- Na naszym serwerze nie wypada EQ ( Jest chyba nie wiele taki serwerów minecraft, i najprawdopodobniej byliśmy jedna z pierwszych sieci która to zapoczątkowała)

Startowe EQ

hTskkRZ.png

Za każde zabcie gracza, otrzymujemy

25$ oraz 3 butelki z expem

Wiec Eq możemy Enchantować oraz zbierać na lepsze Eq.

System Rankingu

​Za zabicie osoby która jest wyżej od nas w rankingu otrzymujemy więcej pkt.

Czyli im wyżej w rankingu tym trudniej.

Rangi na serwerze.

(Dostępne od konkretnego LvL'a)

Za wbicie konkretnego LvL'a jest konkretna ranga , za każde wbicie nowej rangi otrzymujemy nagrode!

1 ranga -> 0-15 lvl Świeżak Nie może pisać na czacie... 1 lvl = 1 zabicie

Dropy

Na serwerze z graczy dropią różne rzeczy , m.in Diaxy, koxy

Każda rzecz dropi od określonego LvL'a

y3Mrznm.png

Kwiaty szczęścia

Posiadamy coś takiego jak kwiaty szczęścia, można je otwierać jak skrzynki w cs'ie, jak je zdobyć?

Dropią za zabijanie graczy, od określonego lvl, odpowiedni kwiatek.

Przykład.

coHaHm0.png

Boss

Codziennie o godz 18:00 będzie pojawiał się boss na specjalnej arence. Z bosa będą dropić itemki przydatne w PvP.

Klany

Dostępne będą również klany, aby założyć klan będzie trzeba zapłacić odpowiednią ilość $

Bedzie można wyzywać inne klany na pojedynki, będzie ranking klanów.

Ruletka

Dostępna na serwerze będzie ruletka, tzn. będze można wpłacić odpowiednią ilość pieniędzy, po wpłaceniu kilku osób nastąpi losowanie, jedna z osób zgarnie całą póle pieniędzy.

Arenki

Na serwerze posiadamy 7 arenek, które się zmieniają codziennie o 00:00.

Sb6WTUr.jpg

Pomogłem? Nie bądź skąpy, daj Like:)

Opublikowano

No fajnie się zapowiada.

Z przyjemnością zagram, jedynie mnie boli to, bo z tego co widzę łatwo będzie można koxy, diamentowe eq. 

Jak jeszcze nie będzie wypadało eq, to nowy gracz nie będzie miał szans w walce, z osobą która posiada diamentowe eq.

Ja bym miał propozycje, żeby zdobyć kilka diamentów czy tam koxa trzeba by było pograć dłużej na serwerze, żeby była jakość trudność z zdobyciem tego.

No i szkoda, że tak późno start ;D

Beta będzie dla wszystkich? 

Gdzie planujecie reklamę?

Opublikowano

@Biter.

Właśnie wcale nie tak łatwo, na początek dostajesz refile, które szybko się skończą, oraz ciężko je zdobyć (ale nie za ciężko) :)

diax eq zdobyć to trzeba +/- zdobyć lvl 250-300 (nie byłoby balansu, gdyby ceny nie były "wygórowane")

eq nie wypada, ale niszszy się normalnie, więc jak ktoś dojdzie do diax eq, to raczej nie będzie miał ochoty tracić go od razu, tylko bardziej go "zachomikuje" żeby mieć enchanty itp...

% na drop diaxów i koxów jest mały, jabłko ma 4% na wypadnięcie, a po 50 lvl ma się średnio 2, przy większym szczęściu 3, a przy totalnym braku szczęścia 0 ;)

start późno, bo dopiero powstają pluginy na serwer, a to troszku zajmuje...

Beta jak najbardziej otwarta, dla wszystkich, lecz zapewne nie dłużej niż na 2-3 godziny. Inna sprawa to, że szukamy beta testerów, którzy będą mieli dostęp do wszystkich pluginów, które będą wprowadzane na serwer, specjalne przywileje, oraz to od nich będzie zależało, co zostanie wprowadzone, co udoskonalane, a co w ogóle nie zostanie wprowadzone ;) więc jeśli ktoś uważa, że to fucha dla niego to PW do mnie, bądź też pisać na fanpage (pod postem z ogłoszeniem o poszukiwanych beta testerach) ;)

Reklamę planujemy głównie na forach, mamy też w planach napisanie do 2-3 youtuberów (nie tych największych) w sprawach reklamy, ale jak z tym będzie to się dopiero przekonamy :)

Opublikowano

Refresh ;)

Szukamy Beta testerów! Można się zgłaszać na forum serwera! :) (link w prezentacji)

Opublikowano

Refresh!

zapraszamy na otwarte beta testy, które odbędą się już jutro o godzinie 18:00 ;)

Opublikowano

Refresh!

Dzisiaj otwarte beta testy od 18:00!!! Serdecznie zapraszamy!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...