Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mój skrypt wyrzuca błędy - jak je naprawić?

muuuuciekk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O co chodzi z tymi errorami ?

[17:22:08 INFO]: [skript] Reloading backup.sk...
[17:22:08 ERROR]: '"/backeq %player-arg%"]' is not a text (backup.sk, line 77: format slot 4 of player with 1 of paper named "&6BACKUP GRACZA &c%player-arg%" to run [execute player command "/backeq %player-arg%"]')
[17:22:08 ERROR]: '"/backeq %player-arg% 1"]' is not a text (backup.sk, line 78: format slot 20 of player with 1 of zombie head named "%{forma.%player-arg%.1::*}%" with lore "&7DATA: &2%{czas.%player-arg%.1}%||&7LICZBA ITEMOW: &2%{liczbaitow.%player-arg%.1}%" to run [execute player command "/backeq %player-arg% 1"]')
[17:22:08 ERROR]: '"/backeq %player-arg% 2"]' is not a text (backup.sk, line 79: format slot 21 of player with 1 of zombie head named "%{forma.%player-arg%.2::*}%" with lore "&7DATA: &2%{czas.%player-arg%.2}%||&7LICZBA ITEMOW: &2%{liczbaitow.%player-arg%.2}%" to run [execute player command "/backeq %player-arg% 2"]')
[17:22:08 ERROR]: '"/backeq %player-arg% 3"]' is not a text (backup.sk, line 80: format slot 22 of player with 1 of zombie head named "%{forma.%player-arg%.3::*}%" with lore "&7DATA: &2%{czas.%player-arg%.3}%||&7LICZBA ITEMOW: &2%{liczbaitow.%player-arg%.3}%" to run [execute player command "/backeq %player-arg% 3"]')
[17:22:08 ERROR]: '"/backeq %player-arg% 4"]' is not a text (backup.sk, line 81: format slot 23 of player with 1 of zombie head named "%{forma.%player-arg%.4::*}%" with lore "&7DATA: &2%{czas.%player-arg%.4}%||&7LICZBA ITEMOW: &2%{liczbaitow.%player-arg%.4}%" to run [execute player command "/backeq %player-arg% 4"]')
[17:22:08 ERROR]: '"/backeq %player-arg% 5"]' is not a text (backup.sk, line 82: format slot 24 of player with 1 of zombie head named "%{forma.%player-arg%.5::*}%" with lore "&7DATA: &2%{czas.%player-arg%.5}%||&7LICZBA ITEMOW: &2%{liczbaitow.%player-arg%.5}%" to run [execute player command "/backeq %player-arg% 5"]')
[17:22:08 ERROR]: '"/backeq %player-arg%"]' is not a text (backup.sk, line 83: format slot 44 of player with 1 of cobweb named "&cOSTATNI ZAPIS" with lore "&9%{ostatni.%player-arg%.1::*}%" to run [execute player command "/backeq %player-arg%"]')
[17:22:09 INFO]: [skript] Encountered 7 errors while reloading backup.sk!
A tutaj macie skrypt?

http://pastebin.com/q3QgjBAN

Opublikowano

Wkleiłem ten skrypt na swój serwer testowy i mi nie wyrzuca takowych błędów, spróbuj jednak wpisać /reload a potem /sk reload all, jak dalej to nie pomoze, to zrób

/sk disable <nazwa tego skryptu>

/sk reload all

/sk enable <nazwa tego skryptu>

Jeżeli pomogłem, daj + Ciebie nic nie kosztuje Mi znaczy wiele.

Zachęcam do podsyłania pomysłów na film jako poradniki na YouTube

Opublikowano

Wkleiłem ten skrypt na swój serwer testowy i mi nie wyrzuca takowych błędów, spróbuj jednak wpisać /reload a potem /sk reload all, jak dalej to nie pomoze, to zrób

/sk disable <nazwa tego skryptu>

/sk reload all

/sk enable <nazwa tego skryptu>

dalej to samo

Opublikowano

Wersja skript 2.1.2?

SkQuerry 3?

Opublikowano

­Wszystko tutaj dobrze wygląda...
Zmień wersje pluginów.

» Zostanę technikiem serwera minecraft / stworzę twój serwer (Klik) «

» Wykonam pliki serwerowe do minecraft  «

» Pomagam w różnych sprawach «

<>~~~~~~~~~~~~<> Kontakt <>~~~~~~~~~~~~<>
» Wyślij do mnie Prywatną Wiadomość (PW) «

Opublikowano

W takim razie podaj listę pluginów które masz, bo po ich stronie leży wina :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...