Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Steam?

neQu1995

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam steama na Cs 1.6 i chciałbym dodać do tego konta Globala.. Wadziłem, że jest możliwość ale trzeba wydać 14 euro, na allegro kosztują mniej bo do 30zł. Moje pytanie jest następujące, czy można kupić z allegro jakiś klucz i dodać do starego steama? 

10sfaxw.png

Opublikowano

Przecież oni ci wyślą kod i go wpisujesz na steam ;-;;

Opublikowano

Po pierwsze to mogą sprzedawać KONTA nie KĄTA, a po drugi wpisałem w googlach "allegro cs go key" i już mam 2 wyniki z allegro w których napisane jest "klucz zostanie wysłany na e-mail". Czy było to trudne? Nie, zajęło mi kilka sekund. Także przed założeniem tematu dobrze jest troche poszukać.

Opublikowano

Polecam kupić normalnie na steam, a nie potem bawić się, że ktoś ukradł ci hajs za konto, której kupiłeś. Jeśli kupujesz od kogoś konto wystarczy, że on wyślę ticket do supporta z dowodem zakupu i ty już nie masz konta i hajsu :)

Opublikowano

kąta

Ok.

Albo kupujesz konto i masz wtedy dwa konta albo kupujesz kod, wpisujesz go na swoim koncie i masz 2 gry na jednym koncie. Logiczne, prawda? Nie możesz połączyć kont. Tymbardziej polecam kupić kod, przy kupnie konta pierwotny właściciel ma szansę na odzyskanie własności poprzez support.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...