Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wymiana między kontami

Diskienss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. założyłem ostatnio nowe konto na steam . Nic na nim nie kupiłem . Chciałbym przekazać pare rzeczy z mojego main konta na to nowe . Włączyłem steam guard, a także w tym czasie ( 15 dni co musze odczekać ) logowałem sie na różne strony ( np. ruletki ) I po 15 dniach gdy chiałem sie wymienić wyskakuje błąd 

37798503592081681865.jpg

wiem że musze poczekac 7 dni aby sie wymieniać . Taki komunikat wyskoczył mi w tamten wtorek  16.02.2016 , poczekałem tydzień czyli do dzisiaj 23.02.2016 i dalej wyskakuje komunikat aby czekac 7 dni ? Dlaczego ? i czy bede mogł się wgl wymieniac ??

Opublikowano

5 euro trzeba donate przerabialem to kilka dni temu. nic nie da rady zrobic

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

­Jeśli logowałeś się po raz pierwszy przez przeglądarkę na steama to trzeba odczekać 7 dni.

Opublikowano

tak logowałem sie z nowej . bo to nowe konto . Więc teraz trzeba tez wydać $$ aby moc się wymieniać ? głupota . ja myslalem ze wydawanie $$ jest tylko po to aby odblokowac rynek steam

ps. to jezeli nic nie wydałem to dlaczego pisze ze czekac 7 dni ? a i wgl 7 dni dzisiaj mineło i dalej nie moge odebrac skinow

Opublikowano

O której 16.02? Bo jeśli popołudniu to teraz już powinieneś móc się wymieniać. Idiotów piszących, że trzeba wydać hajs proszę o zamilknięcie, bo wprowadzacie w błąd.

tenor.gif

Opublikowano

Odczekaj to 7 dni i spróbuj wtedy. Może jakiś błąd steam czy coś. Jak nie będzie działało pisz na MPC. ;) 

Pomogłem?

:) Możesz dać "Lubię To!" ;)

Opublikowano

Odczekaj to 7 dni i spróbuj wtedy. Może jakiś błąd steam czy coś. Jak nie będzie działało pisz na MPC. ;)

no wlasnie czekam juz 8 dzień i nadal to samo . moze ma to zwiazek z tym ze kod steam guard mam na aplikacji na kome a nie na telefonie?

9 dni czekania i dalej komunikat abyc czekac 7 dni :( 

ma ktoś jakiś pomysł??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...