Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa operacja - Drop

Major727

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie bo ludzie na yt robia juz odcinki  z dropów z operacji a ja jeszcze ani 1 dropu nie dostalem ten lvl tak wolno leci ze to żenada.

Prosze o pomoc Bo jestem zielony w tych sprawach najlepiej jakis poradnik czy cos

Bo widzialem ze jesli sie ma operacje (tak, ja ja posiadam) to mozna podobno wydropic dragon lore , hot-droda itp.itd  

PROSZE O POMOC !!!

Opublikowano

co srode jest reset dropu i za wbicie poziomu dostaje się drop. mozesz dronacc te bronie ktore wymieniłeś ale predzej bana dostaniesz niz je wygropisz . pograj mm'y to szybko tam exp leci

Opublikowano

Jak u Ciebie lvl wolno leci ze żenada to pewnie dopiero zaczynasz grać w kantera . ja gram 2-3 h dziennie . rangę mam słabą i czasami cały poziom dziennie wbije. Graj turniejowe . i misje . jutro drop i zwiększony exp

Opublikowano

Mając misje nabijasz więcej PD ponieważ jeszcze za wykonanie misji. Za wygranie MM'a daje najwięcej więc najlepiej je grać i to w środy bo jest więcej bonusowego PD.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...