Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zwój Kamienia Duszy - Source

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, mam problem z itemem o nazwie " Zwój Kamienia Duszy" błąd polega na tym, jeśli mam włożone kd do broni/zbroi i przeniosę ten zwój na item, niby wszystko ładnie pięknie podświetla się zielenią ale gdy już go chcę upuścić to on nie znika i nie reaguje.

Oto mój wpis item proto od tego zwoju:

25100    "25100"    "ITEM_USE"    "USE_DETACHMENT"    1    "NONE"    "NONE"    "NONE"    "NONE"    100000    0    0    10    0    "LIMIT_NONE"    0    "LIMIT_NONE"    0    "APPLY_NONE"    0    "APPLY_NONE"    0    "APPLY_NONE"    0    3    0    0    0    0    0    0    0    0

Coś z nim nie tak? on jest prosto od Terenzo z tych jego plików ale chyba antiflagi wywaliłem bo coś tam wywalać na ziemię, sprzedawać nie można było. Może to wina source? pracuję na mainline_sg. Wszędzie szukałem na forach rozwiązania i lipa. W syserr nic nie wyskakuje serwer/klient jedynie w syslog wyświetla się taki wpis:

Dziabong: ITEM_MOVE Zwój Kamienia Duszy (window: 1, cell : 14) -> (window:1, cell 17) count 1

Prócz tego wpisu nic więcej. Sił do tej naprawy już mi brak. Daję lajki za pomoc. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...