Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nawiąże współpracę [Duże doświadczenie]

gargamel1338

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Krótkie informację o mojej osobie:

Na imię mam Adrian. Mam 21 lat. Mieszkam w Kaliszu, wielkopolska. Interesuję się piłką nożną oraz informatyką. W counter-strike 1.6 grałem od 2007 roku. Po wyjściu CS:GO jak większość graczy przeszedłem na tę grę. Lecz nie na długo. Po małej przerwie od gry postanowiłem wrócić i ponownie pobawić się w strzelaninkę :) 

Co oferuję:

Mam spore doświadczenie jeśli chodzi o sprawy związane z sieciami serwerów. Gdy zacząłem grać w csa ominęły mnie że tak bowiem nonsteamowiskie gierki. Ponieważ wciągnęli mnie do gry znajomi którzy już prędzej w to grali. Od 2008 do około 2011 byłem adminem serwerów diablomod, only dd2, teamplay. Ale głównie zajmowałem się łapaniem cziterow, oglądaniem demek. Od wyjścia nowej blacklisted.pl zacząłem bardziej myśleć o profesjonalnym ocenianiu dem, i od 2012 roku byłem sędzią a potem sędzią głównym nowego wtedy projektu anticheat.pl Aktualnie jednak jestem na tym prawdziwym portalu łapiącym cziterów czyli blacklisted.pl gdzie jestem sędzią głównym. No także można te 5 latek 'profesjonalnego' oceniania dem wpisać do cv ;p Sieci na ktorych mialem rangi to m.in. cs-hax, najarana-anka, cs-puchatek. Tyle zapamiętałem, chodź było ich trochę więcej. Przez ten czas prowadziłem też ligi forumowe cs 1.6. Przez co w stopniu średnio zaawansowanym opanowałem silniku mybb, ipb, wp. Byłem też właścicielem serwera teamplay. Więc ogarniam ftp.

Co oczekuję:

Zainteresowany jestem podjęciem posady UbTeam. Ewentualnie admin serwera cs 1.6 W razie czego zawsze jestem chętny pomóc w innych sprawach. Na przykład rzeczy związane z webmasterką. Czy konfiguracje serwerów/lekkie modyfikacje. 

Kontakt: 

GG: 3551011

STEAM: http://steamcommunity.com/id/pity1772/

Blacklisted: http://forum.blacklisted.pl/index.php/user/2195-pitbull/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...