Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TeamSpeak3 dla Serwerów Minecraft

SirDanUK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ts-PoL.PL - Oferujemy darmowe usługi oraz strefy dla serwerów MineCraft!

Y7SXaKF.jpg

→ Licencja AAL

→ Stabilność 24/7

→ Włączony przez 99.8% roku

→ Ponad 100 dostępnych rang

→ Strefa Kanałów J**** Biedę

→ Strefa VIP oraz prywatna

→ Duża strefa Publiczna

→ Music boty | MBOTY

→ Pomoc 24/7

→ Krótkie IP łączące

→ Współpracę z innymi serwerami

→ Systematyczne Evenety typu : Mistrz Tyralni | 1 Z 10 | Idol | FreeStyle | Dzwonienie do beki

→  Wiele więcej! Sprawdz Nas!

XhvWF0o.jpg

IP Serwera - ts-pol.pl

Współpracujemy z :

Sieciami | Serwerami gier | Innymi serwerami gier

jebacbiede.png - Kanał Położony w górnej części serwera 

Zyskujesz:

→ Możliwość nadawania rang.

→ Więcej podkanałów.

→ Specjalne rangi.

→ Kanał w górnej części serwera.

→ Support 24/7.

→ Stabilny kanał.

pR0l8ps.jpg

→ Serwery Metin2

→ Serwery Minecraft

→ Serwerownie CS

→ Serwery gier powyżej 50 osób online!

→ Fora społecznościowe 

→ Masz propozycję? Napisz do Nas.

45cjH3x.jpg

→ GG 5767188

→ PW Forum

CU5qZYS.jpg
Opublikowano

Właściciel arogancki, wulgarny, niemiły, przekonany o własnej wyższości nad każdym, nie da sobie również nic zasugerować, bo wie wszystko, dlatego ciężko się z Nim dogadać. Swoich użytkowników traktuje jak bydło i śmieci. Chamstwa nie znoszę, więc nie polecam.

Opublikowano

Właściciel arogancki, wulgarny, niemiły, przekonany o własnej wyższości nad każdym, nie da sobie również nic zasugerować, bo wie wszystko, dlatego ciężko się z Nim dogadać. Swoich użytkowników traktuje jak bydło i śmieci. Chamstwa nie znoszę, więc nie polecam.

Aż tak źle ze mną? Nie wiedziałem. Na serwerze aktualnie 100+ osób jak ktoś powie że nie udzieliłem kiedyś pomocy albo byłem w stosunku dla niego nie miły lub wulgarny zamknę serwer :).

Każdy trakowany jest tak samo i z szacunkiem może dlatego codziennie mamy statystyki do góry a nie w dół ? :)

Z dnia na dzień +/- 50/70 nowych osób 

A jeżeli już piszesz takie głupoty proszę o udowodnienie tego.

Opublikowano

Aż tak źle ze mną? Nie wiedziałem. Na serwerze aktualnie 100+ osób jak ktoś powie że nie udzieliłem kiedyś pomocy albo byłem w stosunku dla niego nie miły lub wulgarny zamknę serwer :).

Każdy trakowany jest tak samo i z szacunkiem może dlatego codziennie mamy statystyki do góry a nie w dół ? :)

Miałem (nie)przyjemność rozmawiać z właścicielem o nicku Timo, nie wiem czy to byłeś Ty, ale w każdym razie moja opinia tyczy się tej osoby.

Opublikowano

Miałem (nie)przyjemność rozmawiać z właścicielem o nicku Timo, nie wiem czy to byłeś Ty, ale w każdym razie moja opinia tyczy się tej osoby.

Podejmujemy częste współprace i każda przebiega pomyślnie. Nie wiem skąd masz takie informacje ale jeżeli ktoś do mnie zwraca się z szacunkiem otrzymuje ode mnie to samo :) Aczkolwiek nie pamiętam abym z Tobą rozmawiał 

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Temat po miesiącu nieaktywności przenoszony jest do kosza.

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...