Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon - nie uznano gwarancji.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, kupiłem sobie smartphone GoClever Quantum 2 400, lecz po dwóch miesiącach zepsuł się tylny głośnik, ot tak po prostu przestał pracować. Postanowiłem go oddać do serwisu na gwarancji, ale nie uznali jej pod pretekstem "Telefon zabrudzony z winy użytkownika". I tutaj moje pytanie: Jak w jeden dzień, nie ruszając się z domu, mogłem zabrudzić telefon od środka (???) na tyle, żeby zepsuć głośnik? Macie jakieś pomysły? Bo mnie normalnie zaraz **** strzeli, kupiłem telefon, używałem go dwa miesiące (nie bawiłem się w piasku i błocie, siedziałem w domu / szkole), oddałem go do serwisu - czekam dwa miesiące zanim się odezwą - nie uznali więc się odwołałem - kolejny miesiąc - żeby znowu nie uznali. I teraz siedzę i nie wiem co robić, napisałem do rzecznika praw konsumentów (czekam na odp).

Aha, oczywiście oferują wyczyszczenie go za jedyne 60 zł.
   Ale moje właściwe pytanie brzmi jak można zabrudzić ***** jego mać telefon. Od środka. Przez co zepsuć głośnik. 

koxsunwella.png

Opublikowano

Rozwiązuj problem z serwisem, skoro stwierdzili że był upieprzony to pewnie był albo i nie był tylko chcą wyciągnąć kasę.

To twój problem się od tego odwołać a nie przed nami tłumaczyć że nie zabrudziłeś skoro mogłeś go zabrudzić bez problemu. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Goclever słynie z tego, że ma dziwny system gwarancji. Chcą wmówić człowiekowi że coś się popsuło z jego winy.

Opublikowano

Nie no pytałem tylko jak zabrudzić telefon od środka xD Nwm, miałbym nauczkę na przyszłość czy coś. Jednakże jedyne ci pisali to "telefon zabrudzony z winy użytkownika" i nic więcej wydusić się nie dało. 

Nie polecacie GoClever?

koxsunwella.png

Opublikowano

Nie no pytałem tylko jak zabrudzić telefon od środka xD Nwm, miałbym nauczkę na przyszłość czy coś. Jednakże jedyne ci pisali to "telefon zabrudzony z winy użytkownika" i nic więcej wydusić się nie dało. 

Nie polecacie GoClever?

Nie polecam. Możesz im pogrozić im jakimiś konsekwencjami ewentualnie.

Opublikowano

Serwis GoClevera jest tak do dupy, że bardziej się nie da.

Ja bym poszedł do rzecznika praw konsumenta i opowiedział mu sprawę, nich się im nareszcie oberwie. 

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Sprzedają beznadziejny sprzęt w niskiej cenie to cóż się dziwić, że ich serwis ledwo co funkcjonuje. Uwierz mi, że szkoda zachodu z rzecznikiem. Gdyby to było kilka stówek to warto byłoby się wykłócać, ale chyba nie chcesz czekać miesięcy na to, aby w końcu zrobili to za darmo. 

lownfast

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...