Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Summoner arena

olejoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc.Gram summonerem i mam 24 lv.Gdy zaczynalem grac na arenie 2 lvle wczesniej wygrywalem 3/4 a od wbicia nie dosc,ze losuje mi o +10 wyzsze lvle to przegrywam srednio 10 solowek i 1 wygrywam.Caly czas mnie strunuja i nie moge z tego uciec.

Macie jakies porady dla summonera zeby byl dobry na pvp,build czy cos.Czasami gram z takimi wymiataczami,ze kota mi zabijaja w 3 sekundy a mnie przez 10 sec strunuja i nic nie moge zrobic,pozdro

Opublikowano

Czesc.Gram summonerem i mam 24 lv.Gdy zaczynalem grac na arenie 2 lvle wczesniej wygrywalem 3/4 a od wbicia nie dosc,ze losuje mi o +10 wyzsze lvle to przegrywam srednio 10 solowek i 1 wygrywam.Caly czas mnie strunuja i nie moge z tego uciec.

Macie jakies porady dla summonera zeby byl dobry na pvp,build czy cos.Czasami gram z takimi wymiataczami,ze kota mi zabijaja w 3 sekundy a mnie przez 10 sec strunuja i nic nie moge zrobic,pozdro

Summoner jest bardzo słaby, gdy ktoś już ogarnie jak na niego grać... ;)

Uczeń
Opublikowano

Hmm być może nie ogarniasz tej postaci ale ja zazwyczaj assassinem przegrywam z summonerem aż go dziś stworzyłem żeby zobaczyć 

Wieczna Susza  :D

Opublikowano

Mam 45, zaczynałem pojedynki mając 30 któryś lvl i nie żałuję ;)

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Pojedynki zaczynają się na 45 poziomie, nie wcześniej.

Niby tak, chociaż wbicie golda na niższym poziomie przy dobrym buildzie to nic ciężkiego.

13/4 - myślę, że taki wynik mając 25/26 lvl to nawet nie źle.  ;)

f80ylz.jpg

maybenow.png

Opublikowano

Pojedynki zaczynają się na 45 poziomie, nie wcześniej.

Niby tak, chociaż wbicie golda na niższym poziomie przy dobrym buildzie to nic ciężkiego.

13/4 - myślę, że taki wynik mając 25/26 lvl to nawet nie źle.  ;)

f80ylz.jpg

gosciu a podaj mi swojego builda ja mam 25/28

Opublikowano

Summoner dopiero na ok 37lvl-u +/- staje sie mocniejszy. Niby na arenie eq nie ma znaczenia, ale skille juz tak. Sam zrobilem sobie summonera, bo nie moglem wytrzymac tego, ze moj FM jest kontrowany, prawie przez kazda klase. A summoner to w miare prosta postac i silna. Na 45 lvl-u dopiero poczujesz moc xD wiem co mowie, bo mialem 15 win streak, ale przez 1 blad przerwalem ta passe (zle rozdalem punkty w 1 skillu). Jesli chodzi o te stuny, to jedynie kungfu master ma taka mozliwosc, ze jak pozwolisz mu na siebie wbic, to uzyje na tobie 3 razy stuna, ale i tak latwo z nim wygrac. Jesli chodzi o reszte postaci, to nie ma z nimi problemow :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...