Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrzynia z bronią władcy balaurów

Zubga

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej może mi ktoś powiedzieć co to za broń z jakiego moba wypada i dlaczego ta skrzynia jest taka droga? Ciekawi mnie jeszcze co może z niej wypaść po zakupie czy tam po wydropieniu, czy będzie to broń pod naszą klasę czy broń będzie losowa?

Opublikowano

Hej może mi ktoś powiedzieć co to za broń z jakiego moba wypada i dlaczego ta skrzynia jest taka droga? Ciekawi mnie jeszcze co może z niej wypaść po zakupie czy tam po wydropieniu, czy będzie to broń pod naszą klasę czy broń będzie losowa?

Jeżeli masz na myśli http://aiondatabase.net/en/item/188053004/?sl=1 to jest tylko z eventów, a jest taka droga ponieważ klasy korzystające z rozciągalnych broni mogą sobie łatwo zdobyć swego pierwszego extenda. Czemu to jest takie istotne? Przykładowo Templar od zawsze potrzebował extend broni by wyrównywać szanse z niektórymi magicznymi klasami. Fakt faktem, że jeszcze trzeba tę broń ulepszyć na wersję 61+ co też trochę kosztuje, ale to inna sprawa.

Nie wiem jak sprawa z dropem wygląda u klas, które w ogóle nie mają extend broni - jak chociażby Sorcowie, SMowie i inne zasięgowe. Znajomemu Sorcowi ponoć z tego spadł mythic Tome, który był dostępny tylko z Tiamat, ja grając Templarem otrzymałem tylko extend Sworda/Mackę/Greatsworda - czyli wszystko co mogłem używać, a co ważniejsze - co było dla mnie przydatne. Najbardziej się cieszyłem z GSa i Macki.

Opublikowano

Dziękuje za odpowiedź czyli są to skrzynki bardzo podobne do tych z eventu związanego z inwazją bossów tylko że wypada z nich broń pod naszą klase ;)

Opublikowano

Dziękuje za odpowiedź czyli są to skrzynki bardzo podobne do tych z eventu związanego z inwazją bossów tylko że wypada z nich broń pod naszą klase ;)

Tak, ale prawdopodobnie różnią się levelem itemu, bowiem te z inwazji powinny być domyślnie od 65lvl, a te z eventowej na ~60lvl. Na pewno extendy, które mi wypadały z tych skrzynek są ograniczone do max 63lvl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...