Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fishbot/multihack na metin2.sg/wom2

Ninja2631

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie poszukuje fishbota, ewentualnie multihacka na metin2 sg lub wom2. Mod z metin2mod.tk na sg nie działa, testowane, po zrobieniu wszystkiego według instrukcji okienko metina odpala sie na sekunde i znika. Ostatnia wersja jest dość stara więc pewnie sie zabezpieczyli, proszę nie pisać że dostane bana szybciej niż coś złowie itp. Mam tego świadomość, inaczej bym nie prosił o hacki, dzięki :)

Opublikowano

Fishbot od Corfana napewno by dzialal na obydwoch serwerach. Meti2mod i metin2.sg to ciezka sprawa aczkolwiek jak sie pokombinuje to da sie zrobic.

Poziom intelektualny niektórych ludzi mnie wręcz przeraża...

Opublikowano

Szukam raczej darmowego sposobu, nie mam zamiaru wydawać kasy na bota po którym moge szybko dostac bana i stracę nie tylko czas ale i pieniądze...

Opublikowano

Inaczej nie poczitujesz na WoM2.
Sprawdz sobie Multihack by MaxChri
A Jak chcesz uzywac fishbota w tle to nie polecam :D

Poziom intelektualny niektórych ludzi mnie wręcz przeraża...

Opublikowano

@Refresh

Próbowałem odpalic mod kamera na sg, z zalecanym klientem, niby działa ale po 5 min wywala i tak za każdym razem... Prosiłbym o fishbota na sg, wom2 ma za duże zabezpieczenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...