Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ElzetesMT2 - Nabór Członków do Teamu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ElzetesMT2

Poszukujemy Członków do Administracji Polskiego Prywatnego Serwera Gry MMO RPG Metin2.

Administracja Elzetes ogłasza zapotrzebowanie na Członków Teamu,

w następujących Posadach Administracyjnych, takich jak:

*Game Admin: [GA] - Administrator Gry do spraw pilnowania Porządku zarówno w Grze, jak i na Forum / FanPage, etc.

Do Jego Obowiązków należą również między innymi Planowanie, oraz Zapowiadanie i Organizacja Wydarzeń Serwerowych / Eventów, etc.

W ramach obowiązkowej aktywności w / w ustalonego Harmonogramu Serwerowego Pracy Członków Administracji, należeć do Niego będzie również obowiązek nakładania Kar osób Łamiących Regulamin za niewłaściwe korzystanie z Platformy Gry.

(Wolne Stanowiska: 1)

*Game Master [GM] - Administrator Gry do spraw pilnowania Porządku w Grze.

Do Jego Obowiązków należą również między innymi Przeprowadzanie Wydarzeń Serwerowych / Eventów, etc.

W ramach obowiązkowej aktywności w / w ustalonego Harmonogramu Serwerowego Pracy Członków Administracji, należeć do Niego będzie również obowiązek udzielania wszelkiego rodzaju Odpowiedzi na pytania Interesantów / Graczy w Grze, jak i na Forum Elzetes.

(Wolne Stanowiska: 2)

*Tech Game Master [TECH-GM] - Administrator Techniczny Gry do spraw Technicznych Serwera.

Do Jego Obowiązków należą również między innymi wszelkiego rodzaju sprawy związane z prawidłowym funkcjonowaniem elementów Technicznych Serwera.

W ramach obowiązkowej aktywności w / w ustalonego Harmonogramu Serwerowego Pracy Członków Administracji, należeć do Niego będzie również obowiązek informowania Graczy Elzetes o przeprowadzonych Konserwacjach / Aktualizacjach / Nowościach, etc.

*Test Game Master [TGM] - Testowy Administrator Gry.

### Stanowisko polecane szczególnie Osobom nowym, chętnym do podjęcia pracy w Teamie Elzetes, które nie mają jeszcze wystarczającego Doświadczenia na owej dziedzinie. Administracja Elzetes podchodzi do tego typu Członków Teamu szczególnie ostrożnie, oraz wdraża i przyucza Ich do wykonywania pracy jako Pełnoprawny Członek Zespołu Serwera ElzetesMT2 ###

W ramach obowiązkowej aktywności w / w ustalonego Harmonogramu Serwerowego Pracy Członków Administracji, należeć do Niego będzie również obowiązek pilnowania Porządku w Grze.

Podania, oraz wszelkiego rodzaju sugestie Osób zainteresowanych można składać pod owym Postem poprzez Komentarz / Wpis, etc.

Zapraszamy :)

battles,proportional,340,200,257008026ff

" Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno,

by na stacji złych zdarzeń złapać pociąg ostatni i odjechać do marzeń ... " 

Opublikowano

Oferuje sie na GA/GM/TGM. 

Piotr, 19 lat skonczone. 

Uczciwy, sumienny, bezstronny, godny zaufania.

Wiekszosc rzeczy ogarniam, niektorych sie moge nauczyc bardzo szybko.

Wiele wolnego czasu - 24/7 * odliczajac sen* moge poswiecic. 

Kontakt GG - 9455870 lub PW. 

Pozdrawiam.

Opublikowano

Co to za oferta?

Kolejny serwer tworzony przez 12'latka.

Skoro nie potrafisz poprawnie pisać, to nie bierz się za serwer metina.

PS. szukanie członków teamu na MPC nie jest dobrym pomysłem.

Opublikowano

Co to za oferta?

jasne, najlepiej wyjść na dwór, zapytać się jakichś randomów "E chłopaki, który na gie ema sie nada".

Opublikowano

Co to za oferta?

jasne, najlepiej wyjść na dwór, zapytać się jakichś randomów "E chłopaki, który na gie ema sie nada".

Jesteś świetnym przykładem dlaczego właśnie nie należy tego robić.

Jak się gra w metina, to osób, które się na tym znają i są godne zaufania nie zabraknie.

Szkoda mi paska warnów na Ciebie panie hakjer.

W dalszym ciągu oferta kiepska.

Opublikowano

Witaj, mam na imię Patryk i mam 21 lat ( w lipcu 22 )

Zgłaszam się na [GA]/[GM] bądź [TGM],

Czas na pilnowanie serwera jestem w stanie poświęcić od 16;30 do 00;00 w tygodniu oraz całe weekendy ponieważ pracuję lecz pilnowaniem Forum gry mogę zajmować się od rana do nocy bez problemu :)

Mogę również pomóc w technicznej stronie serwera jak i klienta.

Jeśli chciałbyś się coś więcej dowiedzieć to proszę śmiało napisać na PW bądź gg - 17896823.

Pozdrawiam

Opublikowano

Zgłaszam się na [TGM] / [GM] / [GA]

Imię: Amanda

Troszkę o mnie: Miła, uczciwa, bezstronna, godna zaufania, odpowiadam na WSZYSTKIE pytania.

Czy znajdowałam się już w tej roli ?: Tak, byłam GM na serwerze Laneris.pl, Alestia.pl aktualnie jestem na serwerze AlanuS.pl (ogarnę 2 serwery na raz)

Wolny czas: 24/7 oczywiście przerwy np. Szkoła, sen, wyjście ze znajomymi, święta.

Kontakt: GG: 50569468 lub na forum. Pozdrawiam i życzę spokojnej nocy ! :)

Opublikowano

Co to za oferta?

Jesteś świetnym przykładem dlaczego właśnie nie należy tego robić.

Jak się gra w metina, to osób, które się na tym znają i są godne zaufania nie zabraknie.

Szkoda mi paska warnów na Ciebie panie hakjer.

W dalszym ciągu oferta kiepska.

takie pierdolenie o szopenie, można grać x lat w metina a i tak brak pomocnej ręki, często bywa -_-

Opublikowano

większej czcionki się nie dało ?!

@topic jesteś raczej jednym z nowszych userów na forum, więc raczej wątpie że ktoś sie zgodzi, a pozatym na tym forum rzadko się szuka ludzi do teamu bo większość chciałoby cię tylko opierdolić ( jeśli masz coś wogle "interesującego" xD )

5206314859733321403620.gif

Opublikowano

Oferuję pomoc.

Witam, na imię Damian 16 lat i oferuję swoją pomoc jako TGM z racji, że to byłoby moje 1 stanowisko.

Znam się na metinie, jest na pewno coś czego nie wiem, bo wydaję mi się, że nie ma osób znających go w 100%.

Nie jestem osobą, która ma zamiar rozdawać ekwipunek. Jeżeli ktoś postanawia zacząć grę to niech sam wszystko zarobi na Siebie, tak jak w życiu - nie ma nic za darmo.

Będę się starał odpowiedzieć na wszystkie pytania, na które znam odpowiedź. Jeżeli czegoś nie będę wiedział to oczekuję pomocy ze strony Google.

Ortografia mam bardzo dobrą, interpunkcja także na dobrym poziomie.

Komendy - tutaj musiałbym zrobić sobie spis, bo jest tego od cholery i nie ma opcji się tego nauczyć.

Dlaczego ja? Jestem osobą sumienną i wywiązującą się ze swoich obowiązków, kontakt poprzez GG prawie 24/7.

Kontakt GG: 52362654

Pozdrawiam, Nimfurion.

Opublikowano

Pisząc tą czcionką, wielkością i sposobem daleko nie zajdziesz. Od razu widać że temat tworzy nie doświadczona osoba.

Opisz bardziej serwer, Typ, plany co masz a co nie. Co z maszyną, grafiką, reklamą?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...