Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stworzenie serwera HARD lub VERY HARD bez dzieci proszących o opa, itemy. Co o tym myślicie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy każdy serwer jest opanowany przez dzieci które grają tylko na serwerze easy a jak nie jest easy to serwer nie ma graczy? Ostatnio byłem na wielu serwerach... KAŻDY EASYHC gdzie na chacie jedyne wiadomości które widniały to "hce opa" albo "admin daj itemki" albo "masz diax zbroie"... Myślę że dobrym pomysłem byłoby stworzenie serwera jak kiedyś, HARD i bez dzieci, błąd ortograficzny? Mute. Prośba o itemki? Ban. Drop? Tylko na bardzo niskich liczbach... Gildie? Mam jeden pomysł na gildie ale nie wiem czy taki plugin istnieje jeśli nie to się napisze... Administracja? Tylko wybierana starannie, minimalny wiek 16 lat (wiem że mało takich graczy)... Hosting? Oczywiście VPS lub Dedyk... Co myślicie nad takim serwerem?

r9wfFzB.png

Opublikowano

Dedyka trzeba najpierw utrzymać. No niestety. ­ Nie ma takich serwerów bo wszystkie serwery MC są nastawiane pod ItemShop aby serwery miały jak na siebie zarabiać.. Stąd EasyHC bo większość graczy Minecrafta jest -16 a nawet -13.

Ból jest twoim przyjacielem, sprzymierzeńcem... Ból mówi, kiedy jesteś poważnie ranny... A wiesz, co jest w bólu najlepsze? Pokazuje, że nie jesteś jeszcze... MARTWY! ~ Kaneki Ken

Opublikowano

Witam, czy każdy serwer jest opanowany przez dzieci które grają tylko na serwerze easy a jak nie jest easy to serwer nie ma graczy? Ostatnio byłem na wielu serwerach... KAŻDY EASYHC gdzie na chacie jedyne wiadomości które widniały to "hce opa" albo "admin daj itemki" albo "masz diax zbroie"... Myślę że dobrym pomysłem byłoby stworzenie serwera jak kiedyś, HARD i bez dzieci, błąd ortograficzny? Mute. Prośba o itemki? Ban. Drop? Tylko na bardzo niskich liczbach... Gildie? Mam jeden pomysł na gildie ale nie wiem czy taki plugin istnieje jeśli nie to się napisze... Administracja? Tylko wybierana starannie, minimalny wiek 16 lat (wiem że mało takich graczy)... Hosting? Oczywiście VPS lub Dedyk... Co myślicie nad takim serwerem?

Posłuchaj wypowiedzi Cubixa, dlaczego skaf nie startuje ;]

Bo nie mają kasy by go utrzymywać. Dzieci jak padną to idą 3 dni grać na jakimś EasyHC..

Czasy się zmieniły, ludzie także..

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

@UP
Dokładnie­. Kiedyś HardCore miał sens. Teraz jest nastawiony na szybkie i łatwe założenie gildii aby się ponapiepszać bez frajdy z budowania tej gildii, Szkoda gadać. Może taki troche offtop ale co sądzicie o FreeBuildach?

Ból jest twoim przyjacielem, sprzymierzeńcem... Ból mówi, kiedy jesteś poważnie ranny... A wiesz, co jest w bólu najlepsze? Pokazuje, że nie jesteś jeszcze... MARTWY! ~ Kaneki Ken

Opublikowano

To jest chyba logiczne coraz więcej easyhc ponieważ łatwiej zarabiać więcej dzieci gra na easyhc co daje duże $$, jezeli nie chcesz miec dzieci to najlepiej robic serwer MediumHc/Hardcore pozdrawiam :))

Opublikowano

Nawet jeśli powstałby taki serwer to nie opanujesz wyżej wymienionych "dzieci". Zawsze można zrobić słownik j. polskiego na zasadzie fixowania. Ale czy ma to sens ?

Opublikowano

Nawet jeśli powstałby taki serwer to nie opanujesz wyżej wymienionych "dzieci". Zawsze można zrobić słownik j. polskiego na zasadzie fixowania. Ale czy ma to sens ?

Od tego są moderatorzy. Ale teraz jest tak że nawet moderator nie zna zasad ortografii..

r9wfFzB.png

Opublikowano

Ludzie wybierają serwery "izi" tylko dlatego, że lubią się klepać, łatwy drop-sporo klep.

Era MC upadła, teraz minecraft to niebudowanie klocków lecz walki pvp.

Wejdź sobie na jakiś serwer creative i tam dopiero zobaczysz potęgę dzieci, jak ich błędy ortograficzne zalewają cały chat. 

Jedynym sposobem, który wyeliminowałby troszkę dzieci to zrobienia serwera premium.

Opublikowano

Te EasyHC, MediumHC jest bezsensu. CZEGO? Easy Hardcore. Medium Hardcore. Dzisiaj mamy taką leniwą społeczność, co nawet jest zbyt leniwe, by grać. Gdyby taki serwer miał istnieć, (ja) kick'ował bym każdego, kto walnie błąd ortograficzny i go nie poprawi. :>

Nawet, gdyby taki serwer powstał, to byłby pełny dzieci, a ponadto serwer niczym by się nie wyróżniał. Wiele serwerów próbuje wyróżniać się na siłę i chwali się błachostkami. Nie pamiętam takowego serwera, ale wiem, że taki był

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wątpie, aby na takim serwerze utrzymywała się większa ilość osób. Serwery które mają reklamę u największych youtuberów padają po tygodniu. Także moim zdaniem aktualnie bezsens tracić pieniądze i czas. 

Rankboosting (Sygnatura).png

Opublikowano

wypowiedź 16latka na temat 13 latków "dzieci"

No dzieci grają i mają prawo. W końcu to gra dla dzieci :P

Świat wyobraźni ^_^

Gdybyś miał więcej, nie pisałbyś tak.

Opublikowano

ja osobiście bym grał na super hardkorowym poziomie ^-^

sam szukałem servera gdzie spawn zombie jest zwiększony 1000% i gdzie byłby to 100% Survi bez pedalskich działek 

oraz zabezpieczeń skrzynek... wkurzają mnie już servery które są tworzone dla warzywa ;x...

agh gdyby był server gdzie

- nie ma admina ( niby jest ale wszystko co możę to /ban /kick )

- nie ma chatu ( tzn. jest ale na max. 30 kratek widoczny :P )

- nie ma zabezpieczeń ( spawna skrzynek ogolnie )

- poziom mapy Hard ( z zablokowanym na tym )

grałbym ^-^

ale to może tylko mnie sie takie servery podobają ;x...

Opublikowano

@UP

Dokładnie­. Kiedyś HardCore miał sens. Teraz jest nastawiony na szybkie i łatwe założenie gildii aby się ponapiepszać bez frajdy z budowania tej gildii, Szkoda gadać. Może taki troche offtop ale co sądzicie o FreeBuildach?

Kiedyś było pełno FreeBuild'ow, a teraz? No niestety pewnie jak widać same easyhc...Ostatnio wróciłem po roku do minecrafta i się okazuje,ze nie ma dobrych frebuildow przynajmniej mi się tak wydaje...mogę się mylić. Dlatego taki dobry Freebuild by się przydał

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...