Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona do 1v1

FraderPaeker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czy znacie jakieś fajne stronki typu wombo.gg w których możemy zmierzyć się z kimś 1v1 o kasę albo po prostu dla funu? Tylko na tej stronie nie dostajesz serwera żeby zagrać z kimś, tylko trzeba samemu wszystko zrobić skonfigurować a mi chodzi o taką stronkę że wybierasz mapę itp, i od razu dostajesz ip wbijasz i masz wszystko gotowe i sam wynik się wpisuje na stronie tak samo jak na faceit. Jest takie coś?

Opublikowano

Zengaming Kickback

Tyle że na tym kickbacku nie można grać swoimi stawkami (np 10 tych klejnotów, 11) i nie można grać o nic..

Nie czaje . przecież tam wybierasz stawkę aż do 400 . klejnoty wymieniasz na skiny . można także grać o pieniądze
Opublikowano

Kick*ack   * UWAGA *  złodzieje od ~~4mieś nie chcą wypłacić mi 10$ na paypal. Ciągle odpisywali jakieś bzdury że wysłali mam czekać 24h potem że maja problemy potem że mnie sprawdzają a na koniec odpisali że automatyczna wypłata będzie w ciągu 24h i co? już nie odpisują.

na reddit wiele osób też pisze że to oszusci i nie odpisują im na email ... także uwaga!

xD

Opublikowano

Zengaming Kickback

Tyle że na tym kickbacku nie można grać swoimi stawkami (np 10 tych klejnotów, 11) i nie można grać o nic..

Nie czaje . przecież tam wybierasz stawkę aż do 400 . klejnoty wymieniasz na skiny . można także grać o pieniądze

No ale mam minimalną stawkę 40 klejnotów albo 1$, a ja chce pograć bez stawiania niczego, dla zabawy 1v1.

Opublikowano

Kick*ack   * UWAGA *  złodzieje od ~~4mieś nie chcą wypłacić mi 10$ na paypal. Ciągle odpisywali jakieś bzdury że wysłali mam czekać 24h potem że maja problemy potem że mnie sprawdzają a na koniec odpisali że automatyczna wypłata będzie w ciągu 24h i co? już nie odpisują.

na reddit wiele osób też pisze że to oszusci i nie odpisują im na email ... także uwaga!

ja wpłacałem tam sobie moje skiny i wypłacałem bez problemu inne

UggNk9.gif

Opublikowano

FraderPaeker 

To ja ci polecam tę stronę -> challengeme.gg

klucz do reje: CMEGG-CWY6-CR16

masz tu 1vs1 / 2vs2 / 3vs3 / 4vs4 / 5vs5 za 10 win np. 1vs1 możesz oddać 3 losy na raffle! raffle są co 24h i w nich możesz wygrać skiny/myszki etc..

xD

Opublikowano

FraderPaeker

To ja ci polecam tę stronę -> challengeme.gg

klucz do reje: CMEGG-CWY6-CR16

masz tu 1vs1 / 2vs2 / 3vs3 / 4vs4 / 5vs5 za 10 win np. 1vs1 możesz oddać 3 losy na raffle! raffle są co 24h i w nich możesz wygrać skiny/myszki etc..

Gdzie się wpisuje ten kod ? bo mam jeden od kolegi i nigdzue go wpisać ni moga

UggNk9.gif

Opublikowano

Zengaming Kickback

No ale mam minimalną stawkę 40 klejnotów albo 1$, a ja chce pograć bez stawiania niczego, dla zabawy 1v1.
No to zengaming
Opublikowano

Zengaming Kickback

No to zengaming

Tam nie ma opcji wyboru mapy itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...