Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tris - [TECHNIK]

Tris.STUDIO

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Ładna i przejrzysta oferta.

Znam Cię ponad 15 lat i śmiało mogę polecić, znasz się na rzeczy i każdy projekt wykańczasz tak żeby był najlepszy, Pjonna :>

ats-graphic.eu_sygnatura.png

Opublikowano

ale zajebało cannzasem xD

Wszyscy Ci "jebią" tylko Ty nie czujesz własnego smrodu  :yay: 

­

Gość który ma 3 posty i wyskakuje z taką ofertą to może być albo cannzas/nukey albo jakiś typek z zewnątrz, to pierwsze dla mnie zawsze jest realistyczniejsze ;)  Chciałbym zobaczyc tego klienta w 250mb

Opublikowano

­

Gość który ma 3 posty i wyskakuje z taką ofertą to może być albo cannzas/nukey albo jakiś typek z zewnątrz, to pierwsze dla mnie zawsze jest realistyczniejsze ;)  Chciałbym zobaczyc tego klienta w 250mb

a ja te zaawansowane zabezpieczenie klienta xD

Opublikowano

Ładna oferta, śmiechłem przy 250 mb i zaawansowanych zabezpieczeniach, bo jak wiadomo, ledwo wyjdzie serwer i już pewne osoby mają rozpakowanego klienta :D

AT zna ziomka ponad 15 lat, więc znają się od prawie urodzenia :P

Masz jakieś autorskie systemu już napisane? Questy pod dungi etc też piszesz?

Opublikowano

Śmiało polecam, zacząłem wczoraj współprace z tym o to panem i na tą chwilę nie ma żadnego problemu. Kontakt jest bardzo dobry i jego umiejętności jak napisał i mówił również. Co z tego będzie to wyjdzie w praniu  :yay:

Polecam!  B)

Opublikowano

"Tworzenie autorskich zabezpieczen" ze co k***a? Napiszesz wlasnego firewalla? Ipfw, serio? P2p? Od kiedy p2p jest zabezpieczeniem lol. P2p (czyli peer to peer) sluzy do komunikacji miedzy kanalami. Niby jak chcesz to zabezpieczac, zamkniesz?

Mi tez tu smierdzi jakims cannzasem czy cholera wie czym, bo nawet slownictwo ktorego uzywasz nie jest na poziomie powiedzmy "znawcy" tylko jakiegos tam pol amatora. Jakies przykladowe prace?

Opublikowano

"Tworzenie autorskich zabezpieczen" ze co k***a? Napiszesz wlasnego firewalla? Ipfw, serio? P2p? Od kiedy p2p jest zabezpieczeniem lol. P2p (czyli peer to peer) sluzy do komunikacji miedzy kanalami. Niby jak chcesz to zabezpieczac, zamkniesz?

Mi tez tu smierdzi jakims cannzasem czy cholera wie czym, bo nawet slownictwo ktorego uzywasz nie jest na poziomie powiedzmy "znawcy" tylko jakiegos tam pol amatora. Jakies przykladowe prace?P

Po słowie zabezpieczen powinienem dodac "," przez to zle zinterpretowales punkt, moj blad. Prace dodam na dniach ;)

Opublikowano

Nie polecam, dlaczego ?

- Opisane rzeczy tutaj są fałszem, co zobaczycie na projekcie Altaris2,

- Osoba nie potrafi stworzyć swoich plików od zera, jest kompletnym zerem i śmieciem,

- Już asfen byłby lepszym wyborem niż ten esior. 

80% tego co jest tutaj napisane jest kłamstwem, osoba nie zna się na serwerach. Nie Polecam świeżaka

Poza tym multi konto @jarnoxd należy do tego pana, więc należałby się mu banik.

Opublikowano

Nie polecam, dlaczego ?

- Osoba nie potrafi stworzyć swoich plików od zera, jest kompletnym zerem i śmieciem,

80% tego co jest tutaj napisane jest kłamstwem, osoba nie zna się na serwerach. Nie Polecam świeżaka

Pierwsze zasadnicze pytanie, napisałeś to bo nie wziąłem Twojego projektu? Wiem że jesteś cebulą w dodatku zawistną jednak nie sponsoruje " gówien "

Kolejnym pytaniem będzie, skąd wiesz co będzie na serwerze Altaris2 skoro nigdzie nie dodaliśmy prezentacji ani żadnej zapowiedzi czy informacji.

Mniej cebuli :) 

PS - Nie jestem jedynym sponsorem jest wielu innych, a jeżeli masz DOBRY projekt w co wątpie to Hool, True czy SureK nim nie pogardzi 

:((  :((

Opublikowano

Nie polecam, dlaczego ?

Pierwsze zasadnicze pytanie to : Czy my sie znamy ? Po drugie to skad ty mozesz wiedzic co ja potrafie a co nie ? Rozumiem ze tobie nie idzie za dobrze z projektami (sadzac po tematach na profilu) ale po co uprzykrzać  prace innym glupimi komentarzami...

Opublikowano

­

@harnaś

Akurat Clienta 250mb w rar to da radę :) Kiedyś chyba był nawet taki na forum 2k10 odchudzony, powywalane lody i inne duperele.

@topic

cannzas/nukey/asfen - developerzy, technicy, programiści godni polecenia

Opublikowano

Może zbyt pochopnie i za szybko napisałem opinię na temat tego użytkownika.

Przede wszystkim to co jest opisane jest wielkim kłamstwem, "technik" ten nie potrafi dużo przede wszystkim ogarnianie 3 dni dla " profesjonalisty " serwer oczywiście mowa tutaj o postawieniu czystego serwera na dedyku i dać dostęp innym. Podejrzewam że naprawdę doświadczona osoba robi to kilka H :)

Następnym powodem aby nie współpracować z tym panem to kontakt, jeżeli Ci odpisze to masz szczęście albo go nie znasz :)

Konto "jarnoxd" które poleciło w tym temacie to jego :) także wydaję mi się że tutaj powinien być ban za multi oczywiście mam dowody na to jak Trisu aka Jarno się do tego przyznaję.

Na szczęście pomyślałem i nie zapłaciłem druniowi przed pracą a chciał jak to powiedział " zaliczka kilka setek " co jest śmieszne!

Nie polecam współpracy ani płacić przed. Jeżeli ktoś chce jakiekolwiek dowody na to co napisałem śmiało wyślę na PW :)

Opublikowano

Haha, to ma być technik?

On jest fenomenem pokroju Cannzasa albo Asfena.

Mówił jaki to on dobry nie jest, a nie potrafi najprostszych rzeczy jako technik.

Nie traćcie czasu na niego!

Ty wielki "Techniku Trisu aka Jarno".

Opublikowano

250mb? Co to za osiągnięcie

lhngw7.jpg

7y5t8a.jpg

Odnośnie tematu, nie polecam. Wchodząc na jego mulitkonto można dostrzec dużo tematów z podstawowymi błędami, które doświadczony technik rozwiąże w kilka minut.

MLODY I GNIEWNY

Opublikowano

­

lhngw7.jpg

7y5t8a.jpg

Odnośnie tematu, nie polecam. Wchodząc na jego mulitkonto można dostrzec dużo tematów z podstawowymi błędami, które doświadczony technik rozwiąże w kilka minut.

Jego nie można nawet nazwać technikiem, jego oferta powinna zostać zamknięta i przeniesiona do kosza, a multikonta zbanowane!

Opublikowano

lhngw7.jpg

7y5t8a.jpg

Technik czystego serwera nie stawia 3 dni :) przede wszystkim nawet go nie postawił bo cały czas miał problemy dlatego też z niego zrezygnowałem.

Pewnie teraz już zgłosił temat o zamknięcie bo prawda wyszła na jaw :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...