Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Współwłaściciel na serwer Minecraft

xAwruk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie! Otóż poszukuję współwłaściciela na serwer Minecraft. Czego oczekuje od takiej osoby?

- miesięcznej składki.

- dużej aktywności.

- min. 14 lat.

- teamspeak oraz skype.

- chęć pracy przy serwerze.

- bycia ogarniętym człowiekiem.

Chętne osoby proszę, aby wysłały do mnie prywatną wiadomość na forum! ;)

Opublikowano

Napisz co ty oferujesz, bo jednak chyba nikt nie chce się dokładać do serwera na np. Fee••rvers­, który ma 5 slotów lub działa na twoim komputerze którego dostał twój dziadek na komunie

animaatjes-16-e2da7b8e7f46849a5b8e8fc22e

Opublikowano

Napisz co ty oferujesz, bo jednak chyba nikt nie chce się dokładać do serwera na np. Fee••rvers­, który ma 5 slotów lub działa na twoim komputerze którego dostał twój dziadek na komunie

Ja mam dopiero zamiar zrobić serwer, więc jeszcze go nie postawiłem, ale dzięki za uwagę. :)

Opublikowano

Ja mam dopiero zamiar zrobić serwer, więc jeszcze go nie postawiłem, ale dzięki za uwagę. :)

Napisz jeszcze jaki to tryb serwera, bo osoba która np nienawidzi serwer skyblock, a ty robisz takiego skyblocka i ona dojdzie i na siłe będzie ci pomagała to wgl nic nie wniesie ;)

­

animaatjes-16-e2da7b8e7f46849a5b8e8fc22e

Opublikowano

Napisz jeszcze jaki to tryb serwera, bo osoba która np nienawidzi serwer skyblock, a ty robisz takiego skyblocka i ona dojdzie i na siłe będzie ci pomagała to wgl nic nie wniesie ;)

­

Tryb jest do ustalenia.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Temat po miesiącu nieaktywności przenoszony jest do kosza ;>

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...