Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Programy do optymalizacji Crossfire

TTTTTTOMA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, znacie jakieś programy które zwiększyly by ilosć fps-sów ??

Możecie mi wierzyć albo nie ale ożywiłem Frankensztajna :D.

9 letni laptop z prockiem 1.20GHz (1 rdzeń), podrkręcony do 1.50GHz(wiem mistrz jestem xD). Do tego 2gb ramu i win xp proffesional sp3 (odchudzony na full).

I..... Ciągnie na 10-15 fps-ach :D (oczywiscie opcje w cf Low oraz Off)

Znacie jakieś programy do zwiększenia fps-ów ?? (Np. Przez wyłączenie smok-a, blysku przy wystrzale itd.)

Opublikowano

Game booster nic nie daje.
Kiedys byl taki program do zmiany efektow w DX9 i moznabylo powylaczac duzo rzeczy. On by Ci dal boosta do fpsow.

Opublikowano

GameBooster ci zbyt wiele na CF nie da, nawet przy lepszym kompie (tak, używałem również kiedy był stary komp, nic nie dało)
Lepiej pobaw się w defragmentacje, czyszczenie kompa, wywalanie programów zżerających pamięć

banner.jpg

Opublikowano

Nie polecam game bosstera lepiej sam powyłanczaj programy w tle game bosster ci tylko ram zje a masz go mało

Przede wszystkim jak może zjadać ramu jak program jest lekki jak piórko.

GameBooster ci zbyt wiele na CF nie da, nawet przy lepszym kompie (tak, używałem również kiedy był stary komp, nic nie dało)

Lepiej pobaw się w defragmentacje, czyszczenie kompa, wywalanie programów zżerających pamięć

No, ale jak to nic nie daje? Wyłącza zbędne usługi i programy, przechodzi w tryb gracza konfigurując odpowiednio opcje zasilania na pc/laptopie. Wiecie w ogóle na jakiej podstawie działa ten program i co robi? Pisanie ''nic nie daje'' jest bez sensu i nie jest nawet poparte żadnymi argumentami z waszej strony. Jest tam także możliwość defragmentacji dysku, pobrania aktualnych sterowników itd.

Opublikowano

@Zarax 
Mówiłem o swoim przypadku :)
Bardzo dobrze wiem jak działa, ale to nie koniecznie znaczy, że będzie coś dawało

banner.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...