Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ionetLtd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logometropolic.png

Historia pisana od nowa...

2nuOXWQ.png

...wchodzisz w to?

uhd1Oa8.png

LlnMtPz.png

bBOgN5w.png

SXJFvRc.png

Metropolic.pl, serwer obecny na polskiej scenie Minecraft od końca 2011 roku, powraca do gry!

Od kiedy pamiętam, czekałem na ModAPI, coś co pozwoliłoby stworzyć serwer jakiego pragnę. Ta wizja mogła nigdy się nie spełnić, więc trzeba kuć żelazo, póki gorące.

ActimelPL

W tym wydaniu tego projektu, PolandCraft.eu dołoży wszelkich starań, by wykorzystać możliwości oferowane przez najnowsze wersje Minecraft. Naszą inspiracją jest niewątpliwie Grand Theft Auto V. Trójwymiarowe modele broni, realistyczne pojazdy z własną fizyką, nowe przedmioty życia codziennego o unikalnych właściwościach, rozbudowany system ekonomiczny dostosowujący się do sytuacji na rynku, mnogość ścieżek rozwoju i możliwości wyboru między dobrem a złem, a wszystko to na stworzonej przez nas mapie wzorowanej na Chicago. Oczywiście, czeka na Was o wiele więcej.

Pracujemy wytrwale od Stycznia, by zrealizować nasze plany. Przed wami jest nie tylko Chicago, ale także inne znane miasta, takie jak Waszyngton i Los Santos. Dodatkowe miasta będą posiadać odmienną mechanikę gry, każde z nich tworzy dla gracza nowe możliwości np. zarobku. Znacie system aktualizacji GTAV? To będzie nasz tryb działania. Dodatki w formie update'ów sprawią, że nie znudzisz się u nas tak szybko.

Minecraft to nie tylko gra, ale także ludzie. Takie założenie przyświecało nam od pierwszego dnia naszej przygody z tą grą. Znajdziesz tu inteligentnych i miłych ludzi, którzy chętnie pomogą w każdej sprawie, a także wesprą towarzystwem.

Planowana data otwarcia serwera to początek/połowa Marca. Na początku wspomnianego miesiąca uruchomimy testy serwera dla osób, które zgłoszą się do nas z chęcią pomocy. Wszystkie informacje będą publikowane w tym wątku.

Garść informacji:

Adres:

Wersja: 1.8.8 (+ protokół 1.4.7+) lub 1.9

Premium: Nie (możliwe szybkie logowanie premium)

Wspólne forum serwerów PLC: https://polandcraft.eu

Do zobaczenia wkrótce!

Opublikowano

Swoja przygodę z plc zacząłem dobry kilka lat temu, mimo wzlotów i upadków sieci zawsze utrzymywałem kontakt ze społecznością która powstała na tych serwerach. Samo to ile osób po latach wraca do gry w minecrafta za sprawą odrodzenia tej sieci świadczy o tym jacy ludzie tworzą te serwery. 

49yxrs.png

Opublikowano

Tyle już takich serwerów (nie wy)startowało, że ja p******* i nie będę
sobie głowy tym zawracał.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Opublikowano

Tyle już takich serwerów (nie wy)startowało, że ja p******* i nie będę

sobie głowy tym zawracał.

ten serwer stał już 2 lata temu ale cała sieć upadła i teraz jest reaktywacja

plc to porządna sieć i na pewno będzie wszystko dopracowane

polecam i będe na starcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...