Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z pingiem w CS'ie - od 90 do 250 pingu.

Kamiks0320

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam problem, ponieważ, od kilku dni mam ping taki jak w temacie. Na speedtest'cie:

ściąganie: 4mb

wysyłanie: 491kbps

ping: 35ms

Gram na wifi, próbowałem na kablu, 1 dzień pochodziło i na następny dzień znowu tak samo. Usuwałem config, sprawdzałem spójność plików i nawet reinstallowałem CS'a i nadal nic.

Opublikowano

Sprawdzałeś w innych grach? Te "speedtesty" nie zawsze są dobre . 

Opublikowano

Sprawdzałeś w innych grach? Te "speedtesty" nie zawsze są dobre . 

Sprawdzałem w Team Fortress 2 i miałem 90+ do 160, dziwne, miałem na początku 70, ale się zwiększyło.

Opublikowano

No i widzisz to nie jest wina samego CS tylko problem możliwy z łączem . Co za internet masz?

Opublikowano

Mozliwe ze przez pogode lub operator robi cie w ciula. Na internecie masz poradniki z tymi rate cmdrate itp. Mozesz tez sprobowac programu mm server picker

Opublikowano

No i widzisz to nie jest wina samego CS tylko problem możliwy z łączem . Co za internet masz?

Eternet, gdy pobierałem CS'a prędkość się zgadzała. Muszę zadzwonić i się dowiedzieć, tylko co ja mu powiem? Spytać się czy są jakieś problemy, albo mam wysoki ping, nwm.

Mozliwe ze przez pogode lub operator robi cie w ciula. Na internecie masz poradniki z tymi rate cmdrate itp. Mozesz tez sprobowac programu mm server picker

Ostatnio dużo lało i wieje, ale nie sądzę, że przez pogodę.

Opublikowano

Jeśli to internet radiowy, to jest to normalne... ja mieszkam na wsi i mój ping na Polskich serwerach to 7-20, ale co jakiś czas wywala do 150 i się stabilizuje. Raz na jakiś czas całkiem wywala.. Najlepszy internet do gier online,a  w szczególności do takich FPS`ów to światłowód. ­

­jJzQCLV.jpg

Opublikowano

Jeśli to internet radiowy, to jest to normalne... ja mieszkam na wsi i mój ping na Polskich serwerach to 7-20, ale co jakiś czas wywala do 150 i się stabilizuje. Raz na jakiś czas całkiem wywala.. Najlepszy internet do gier online,a  w szczególności do takich FPS`ów to światłowód. ­

Ale wcześniej tak nie było, dopiero od jakiegoś czasu się pier*oli.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...