Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Solarium

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Idzie wiosna a człowiek blady, po zeszłorocznej opaleniźnie praktycznie nic nie zostało i tak do głowy mi przyszło solarium, co o tym sądzicie?
Czy chodziliście kiedyś na solarium? Na ile minut poszliście za 1 razem? Czy idzie uzyskać naturalną opalenizne? Tak się przymierzam iśc 1 raz ale nie wiem co za bardzo o tym myśleć  :D

Opublikowano

imo lepiej posmażyć się na słoneczku z browarkiem niż chodzić do solarium :)

Też tak wolę ale przy minusowej temperaturze jak Ty to sobie wyobrażasz?

Opublikowano

spoko idz ,tylko nie zapomnij wazeliny ;)

Pochwal sie nam. Do czego tej wazeliny uzywales?

Pierwszy raz idz na 5-10min. Ja chodze 2 razy w tygodniu po 10min.

Opublikowano

Nie chodzi o to, że mężczyzna nie może, bo może. Mam w domu stare solarium, ale to jest kaszanka. Dosłownie...

Rakotwórcze i w ogóle nie zdrowe. Efekty może przyniesie, ale będziesz wyglądał jak przypieczony schabowy.

Opublikowano

Osobiście myślę, że już lepiej poczekać na dobrą pogodę np. latem i pójść na plażę. Nie byłem na solarium ale jest to niezdrowe ze względu na promieniowanie więc z tego powodu twierdzę, że jest to zły pomysł. Nie rozumiem co ludzie mają z tą opalenizną, blady kolor jest fajny   :yay:

­

Opublikowano

Nie chodzi o to, że mężczyzna nie może, bo może. Mam w domu stare solarium, ale to jest kaszanka. Dosłownie...

Rakotwórcze i w ogóle nie zdrowe. Efekty może przyniesie, ale będziesz wyglądał jak przypieczony schabowy.

Za bardzo przezywacie. Nie spali sie jak schab, jesli nie bedzie chodzi 7x w tygodniu po 30min.

Osobiście myślę, że już lepiej poczekać na dobrą pogodę np. latem i pójść na plażę. Nie byłem na solarium ale jest to niezdrowe ze względu na promieniowanie więc z tego powodu twierdzę, że jest to zły pomysł. Nie rozumiem co ludzie mają z tą opalenizną, blady kolor jest fajny   :yay:

­

Solarium jest rakotworcze, ale to wszystko wymaga czasu. Nie wyolbrzymiajcie, ze chlop sobie raz w tygodniu pojdzie na 10min i bedzie miec raka.

@Marceli99 ja zawsze chodze od kwietnia do wakacji. 2x na tydzien po 10min. Poki co zadnych mutacji nie mam

Opublikowano

Za bardzo przezywacie. Nie spali sie jak schab, jesli nie bedzie chodzi 7x w tygodniu po 30min.

­

Solarium jest rakotworcze, ale to wszystko wymaga czasu. Nie wyolbrzymiajcie, ze chlop sobie raz w tygodniu pojdzie na 10min i bedzie miec raka.

Raka może nie, ale to bardziej zaszkodzi niż pomoże. ;)

Opublikowano

Ja chodzę do solarium co dwa tygodnie. Ogólnie to zależy jaką masz karnację i na jakie łóżko chcesz iść. Ja Twoim miejscu poszedłbym na 8min. I nie słuchaj tych "śmieszków", że solarium jest dla "p****ów", wiele mężczyzn tam chodzi by się po prostu nawet odprężyć.

805491408806070489277.png

Opublikowano

spoko idz ,tylko nie zapomnij wazeliny ;)

Pochwal sie nam. Do czego tej wazeliny uzywales?

Pierwszy raz idz na 5-10min. Ja chodze 2 razy w tygodniu po 10min.

ja nie chodzilem i jej nie używałem ,ale wam pewnie w dupe pakują na tej solarce wieć sie przyda

6c7feb520c80.jpg

Opublikowano

Ale po co? Przyjdzie słoneczko i wysokie temperatury to się poopalasz. Teraz jest zimno, więc naturalnie należy być bladym :D

Mostro rżnę cię wiesz jak

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

­hahaha mostro proszę cię.. w twoim wieku solarium może ci tylko zaszkodzić, 44 lata i dopiero teraz chcesz na solarke iść? pls

idź na 10minut, pewnie to jest taki standard.

z9441226X.jpg

1357577137-U262310.png

Opublikowano

ja nigdy nie byłem i nigdy ne pójdę bo się szanuje, na twoim miejscu bym poczekał na lato a nie jakies hurr durr solara pedały

Opublikowano

Solarium to nie jest od razu pedalstwo.. 

Moim zdaniem lepiej jest jednak opalić się na słoneczku, opalenizna będzie miała zdrowszy wygląd i lepszy odcień  :) Ale możesz spróbować - czemu nie  :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...