Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czym zarabiać bez konta premium?

Tarize

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam zakupić konto premium (z tytułu wnioskuję, że go nie masz) i czołgu 8 tieru premium. Nic lepszego się nie wymyśli. 

Opublikowano

Najlepiej sprzedać wszystkie czołgi ;d

Opublikowano

1) Granie tym czym masz 

2) Pójście do klanu gdzie jest twierdza na X poziomie i granie z bonusem 50% do zarabiania.

3)Kupno Type 64/Skoda T40 i pójście do klanu gdzie jest twierdza na X poziomie i granie z bonusem do zarabiania.

...

A tak serio no to głupie pytanie szczerze mówiąc no bo skoro masz takie czołgi do zarobku no to masz inne wyjście niż granie innymi? Miałem kiedyś ten sam problem i rozwiązałem go tak, zacząłem grać turnieje, wykorzystywałem każdą okazje do zdobycia gold (np. misje na 40 szt. złota dziennie które ostatnimi czasy się przewijają, czy też ewenementy typu gold od AW gdzie za 2-3 a w niektórych przypadkach 1 dni gry otrzymywało się 2500 gold za które już można kupic okrągłe 30 dni premium)... Musisz grać tym co masz innego wyjścia nie ma taka prawda

signature.png

Opublikowano

No właśnie też tak myślałem aby kupić to premium za 2.5k golda, dużo się zarabia na tych piątkach na premce?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...