Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA V PC - Gra po chwili zawiesza się na GTX 970

xDzikiWonsz12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z grą GTA V. Otóż gdy gram w Gta, po pewnym czasie obraz staje w miejscu, słychać tylko np. ciągły dźwięk silnika lub radio. Muszę zakańczać proces przez menedżer zadań. Czym może być to spowodowane? 

Moje podzespoły: 

intel core i5 4690k

Gigabyte GTX 970

8 GB Ram

Dodam, że pasek ustawień graficznych mam na zielono.

Opublikowano

@Up.
Albo od razu format C, to podobno też pomaga. 

Po raz.
Zmień zgodność plików gry, na np. Win 7/Viste/XP czy tam inny 3.1 o ile możesz. 
Po dwa. 
Odpal grę, i w menadżerze zadań ustaw grze wyższy priorytet.
Po trzy.
Sprawdź spójność plików gry. Może to trochę potrwać, ale jeśli coś jest nie tak z plikiem, to gra go pobierze. 
Na Steamie prawym na grę, właściwości, pliki lokalne, sprawdź spójność plików
Jeśli masz grę w wersji RGSC, wejdź do folderu w którym masz plik: GTAVLauncher.exe  (chyba główny folder z grą)
Prawym na niego, właściwośći i w oknie "element docelowy" dopisz po wszystkim innym  "-verify" bez cudzysłowu 

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...