Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcę zrobić programik który będzie pobierał z klienta wartości na chacie,zapisywał je do log'a.Widziałem temat jak ktoś się podobnie w delphi pytał ale ja chce to zrobić w C#

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

readprocessmemoty i linijki z tekstem + ASM żeby wysyłać

Ale wiesz, że w C# nie da się robić wstawek assemblerowych, co nie? :P

Opublikowano

Nie trzeba mi wpisywania do procesu.Starczy zapisywanie z niego wartości do pliku log lub txt w postaci [D.M.R*][G:M**]Wiadomość

*-Dzień.Miesiąc.Rok

**-Godzina:Minuta

Kompilatory C# potrafią obsłużyć kod C++ i C więc możecie dać kod z tego języka.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

nie nie

powiem ci tak otwieranie pliku i zapisywanie go jest podstawą w każdym języku programowania(no prawie każdym)

Z tego wynika że nie znasz nawet podstaw ?

Opublikowano

Możesz napisać w c++ bibliotekę korzystającą z __asm'a i użyć jej w swoim kodzie c#.

Knowledge is power. Power corrupts. Study hard, be evil!

Opublikowano

Nie trzeba mi wpisywania do procesu.Starczy zapisywanie z niego wartości do pliku log lub txt w postaci [D.M.R*][G:M**]Wiadomość

*-Dzień.Miesiąc.Rok

**-Godzina:Minuta

Kompilatory C# potrafią obsłużyć kod C++ i C więc możecie dać kod z tego języka.

Ciebie chyba doszczętnie POPIERDOLIŁO. Najpierw pomyśl 15 razy zanim coś takiego napiszesz.

Opublikowano

nie denerwuj się.Pewnie się pomylił miał pewnie źle przeczytał i myślał ze można pisać w kompilatorze C# kod C++

a tak naprawdę było C++ kod C

• Dodaj nową pozycję...