Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niemieckie trolle w CS:GO

HalfLife3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ponieważ spadłem z kałaszka przez ten team do golda 4, niewytrzymałem nerwowo i chciałbym się z wami podzielić tym o to filmem, jakbym wiedział że trafię na taki team to bym wam nagrał jak się drą do mikrofonu.

Miałem więcej takich akcji grając ten mecz jednak było ich tyle że nie chciało mi się tego wszystkiego nagrywać.

@Edit nie patrzcie na nick, jest to moje stare konto które założyłem 2lata temu.

https://www.youtube.com/watch?v=WjNJ2LSdVFI&feature=youtu.be

Jeszcze jedno, dobra jakość filmu? Nagrywałem shadowplay na najwyższych ustawieniach oraz montowałem w sony vegas pro renderami od BananaGaming, tylko że podczas przesyłania filmu na youtube miałem po boku komunikat: W przesłanym filmie mogą występować problemy z synchronizacją dźwięku i obrazu. Jeśli natrafisz na taki problem, skorzystaj z porad w tym artykule.

Po przesłaniu filmu, wydaje mi się że są pixele na ekranie i trochę zamazanę, proszę o odpowiedź.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Oglądnąłem Początek i mi się odechciało oglądania (Brak słów)

No właśnie, przez takich ludzi community to dzieciarnia 

Opublikowano

Znajdź sobie kolegów, nie będziesz miał takich sytuacji. Btw. jak można grać mm'a na mapach z operacji i narzekać na trolli xD W dodatku na tej najbardziej rakowej mapie, gdzie większość na niej trolluje.

tenor.gif

Opublikowano

Znajdź sobie kolegów, nie będziesz miał takich sytuacji. Btw. jak można grać mm'a na mapach z operacji i narzekać na trolli xD W dodatku na tej najbardziej rakowej mapie, gdzie większość na niej trolluje.

ta mapa wyszła 3dni temu... na każdej to jest zresztą i ACE nie zrobię co rundę, musiałbym grać przynajmniej jak orzełek

Opublikowano

lol, na czele polskiej komunikacji stoisz ty.

nie ma co narzekać, jak się gra meczmejkery solo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...