Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

idle- automatyczny start

Myru

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry, może mi ktoś powiedzieć jak sprawić by co rundę automatycznie wchodziło do gry po tym ekranie, gdzie odlicza 5sek? Trochę to irytujące na idlach co 5 min sprawdzać i klikać. Kiedyś samo mi wchodziło. To zależy konkretnie od serwera czy jest na to jakaś komenda/ustawienie?

Opublikowano

Zależy jakie servery czasem dodaje automatycznie czasem nie.

Opublikowano

Nie musisz nic klikać, to automatycznie przydziela Cię do teamu. Tam jak musisz klikać to tylko reklamy się wyświetlają.

Tzn. chodzi mi właśnie o tę stronę czarną z reklamami. Nie rozumiem zbytnio co napisałeś. Mam rozumieć, że te okno właśnie sobie jest wyświetlane, ale i tak jestem jednocześnie już w grze i mi może dropić, czy co?

@Dreemek właśnie mam ten serwer w ulubionych od początku i kiedyś samo mi wchodziło, a teraz nie. 
Macie jakiś serw może z automatem? Bo wszędzie tak mam 8)

Opublikowano

Nie musisz nic klikać, to automatycznie przydziela Cię do teamu. Tam jak musisz klikać to tylko reklamy się wyświetlają.

Tzn. chodzi mi właśnie o tę stronę czarną z reklamami. Nie rozumiem zbytnio co napisałeś. Mam rozumieć, że te okno właśnie sobie jest wyświetlane, ale i tak jestem jednocześnie już w grze i mi może dropić, czy co?

@Dreemek właśnie mam ten serwer w ulubionych od początku i kiedyś samo mi wchodziło, a teraz nie. 

Macie jakiś serw może z automatem? Bo wszędzie tak mam 8)

Poprostu wpisz sobie w wyszukiwaniu serverów IDLe jako mape i wyskoczy ci 500 takich serverów.. a im wiecej ludzi tym prawdopodobnie server lepszy więc posprawdzaj i tym sie sugeruj . PS Oczywiście to 500 to był sarkazm :P

Opublikowano

@Dreemek właśnie tu też mnie dziwi, bo wyszukuje mi b. mało serwerów. Kiedyś listę można było przewijać parę sekund, a teraz znajduje mi tylko 21 serwerów, gdzie jest w większości 0 graczy..?

Opublikowano

Ustaw ping i lokalizacje na ALL

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Może w filtrach masz mapke jedną usatawioną?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...