Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiedźmin 3 po aktualizacji 1.12.1 czarny ekren włącza się i znika

nadzia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z Wiedźminem 3 po zaktualizowaniu do patcha 1.12.1 włącza si mały czarny ekranik u rogu monitora i wyłącza się .Wieśka mam na gogu nawet cdprojektred mi pomaga ale nie pracuje w weekend i próbuje sama cos z tym zrobić ale nie mogę nic znaleźć , oczywiście wcześniej działał itd. i przed tym się odinstalował nwm dlaczego zainstalowałam działał po aktualizacji tego patcha zero nie chce się włączyć pomożecie ? :(

Opublikowano

Zaktualizuj sterowniki albo przeinstaluj jak masz najnowsze. Koledze to pomogło a miał ten sam problem.

Masz wgrane jakieś mody? Jak tak to możliwe, że nie działają z najnowszą wersją.

Jeszcze jak masz włączone OSD to wyłącz, ponieważ to też może powodować crash.

Opublikowano

Próbowałam repair niby ok ale najnowsze sterowniki mam a i tak dalej nic nie działa i nie , nie mam żadnych wgranych modów a co to , to OSD  jakbym mogła wiedzieć ? :P bo jeszcze nie wszystkie wyrażenia rozumiem :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...