Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zasilacz Toshiba

adam23450

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka !

Dziś zauważyłem że szwankuje mi zasilacz i laptop się nie ładuje po wielkich bólach w końcu udało mi się go naładować. Proszę mi pomóc dobrać odpowiedni zasilacz. Szukałem ale takiego jak ja mam to nie ma no chyba że na zamówienie z Hong Kongu 

Dane Laptopa

Jeżeli odpowiadasz na moją odpowiedź użyj opcji "Cytuj" lub oznacz mnie w poście @adam23450

Opublikowano

Kup byle jaki , nie mniejszy niż 19V i 4A

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Sam sobie sprawdzaj czy pasuje wtyczka do twojego modelu, skoro jest lista laptopów obsługiwanych  to nie problem zrobić. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Sam sobie sprawdzaj czy pasuje wtyczka do twojego modelu, skoro jest lista laptopów obsługiwanych to nie problem zrobić.

A mój laptop jaki mam model ? Gdzie to jest napisane ?

Jeżeli odpowiadasz na moją odpowiedź użyj opcji "Cytuj" lub oznacz mnie w poście @adam23450

Opublikowano

Na albo pod laptopem

Jest tylko 1 naklejka w spoiler sa zdjecia. Czy mógłbyś mi powiedzieć?

Opublikowano

Satellite C55-A-1H9 to model.

Tak szukałem pod te numery ale nie znalazłem a jak były to były z hong kongu

@Zeciarz znalazłem takie coś + na specyfikacji laptopa pisze Napięcie wejściowe : zasilacz prądu przemiennego z funkcją automatycznego wykrywania napięcia zasilania (100/240 V), do użytku na całym świecie

Napięcie wyjściowe : 19 V

Prąd wyjściowy : 3.95 A

http://x-batt.pl/zasilacz-do-laptopa-toshiba-satellite-c55-a-1h9.html?gclid=CjwKEAiA3aW2BRCD_cOo5oCFuUMSJADiIMILi5rG9wSJ-ECrxNWy2U8kqs7FEH0FUxoKh9UqzMZAmxoCs5Lw_wcB

Czy ten zasilacz będzie odpowiedni ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...