Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno laptopa

Ytrew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jutro jadę przetestować i prawdopodobnie kupić używanego laptopa asus k53sj. Jest coś szczególnego na co powinienem zwrócić uwagę podczas testowania?

Drogi sprzedawco. Jeśli to czytasz - pozdrowienia dla ciebie :)

Opublikowano

Sprawdź pod różnymi kontami matryce, czy przypadkiem nie ma jakiejs martwej pikseli, wszelkie wejscia czy dzialaja. Odłacz od bateri, zobacz czy bateria nie bedzie za szybko spadała czy nie jest do wymiany. Nie wiem co wiecej, ale mam nadzieje ze sie przyda ;)

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Opublikowano

Bateria jest zużyta i laptop działa tylko na kablu, jest napisane w ogłoszeniu. Koszt nowej 100 zł :/

Opublikowano

Ja bym nie kupil takiego lapka, chyba ze masz mozliwosc sprawdzenia z nowa bateria, bo nie wiadomo co tam jest nie tak z ta bateria.

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Opublikowano

Ja bym nie kupil takiego lapka, chyba ze masz mozliwosc sprawdzenia z nowa bateria, bo nie wiadomo co tam jest nie tak z ta bateria.

Jest zużyta i trzyma pewnie 20 minut? -.- było jasno napisane w ogłoszeniu i sam to przed chwilą pisałem...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...