Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Meizu M2 Note vs Lenovo K3 Note.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Rozważam kupno telefonu, potrzebuję go do snapchata,messengera,facebooka i robienia zdjęć, sporadycznie do jakichś gier. Mój wybór padł na Meizu M2 Note lub Lenovo K3 Note. Oba mają podobną specyfikacje, ale Lenovo ma większą "moc".

I pytanie, który telefon wy polecacie i czy mieliście, z którymś z nich doczynienia. Nie chcę Xiaomi Redmi Note 2, ponieważ nie podoba mi się :D

Opublikowano

Jeżeli chciałbyś modyfikować system (zmieniać na nieoficjalny), to poczytaj o Xiaomi redmi Note 2. Ogólnie niemal ta sama specyfikacja z tego, co widzę, a jest tańszy o około 100zł.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Patrząc na specyfikacje to są niemal identyczne, jednakże ja wybrałbym Meizu ze względu na częste łatki itp.

Lubisz Serie A? Napisz do mnie na PW! 

Opublikowano

Lenovo - większa bateria. 

Meizu - lepszy procesor (minimalnie).

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Ja to bym w ogóle nie pakował się w MTK. 

Masz Redmi Note 3 w podobnej cenie + wersje ze snapdragonem. 

Patrząc na specyfikacje to są niemal identyczne, jednakże ja wybrałbym Meizu ze względu na częste łatki itp.

nie chcę Cie obrażać, ale 2/3 dni temu sam mnie pytałeś o wybór smartfonu, a teraz jesteś takim specjalistą żeby wypowiadać się w tych tematach? 

lownfast

Opublikowano

Ja to bym w ogóle nie pakował się w MTK. 

Masz Redmi Note 3 w podobnej cenie + wersje ze snapdragonem. 

nie chcę Cie obrażać, ale 2/3 dni temu sam mnie pytałeś o wybór smartfonu, a teraz jesteś takim specjalistą żeby wypowiadać się w tych tematach? 

Kto pyta nie błądzi. c: Na temat Meizu mogę się spokojnie wypowiedzieć, z powodu tego, że jest ten telefon u mnie w rodzinie, ostatnio częściej z niego korzystam (mój się popsuł).

Edit: Pytałem się dlatego, że znalazłem tego Umi Rome, oraz Doogee, o których dotychczas nic nie słyszałem, na papierze wyglądają zacnie, lecz jak się okazało to chińczyki. Pisząc tamten temat miałem też mocno ograniczony budżet, (350zł). Okazało się jednak, iż mogę go powiększyć, i kupic Moto G.

Lubisz Serie A? Napisz do mnie na PW! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...