Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[14 Dni] pestka11

Istny Diabel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Człowieku nie pierdol, że jest podporządkowane pod regulamin mpc bo tak nie jest. Gdyby był to w dziale z haxem byłaby taka informacja, widzisz gdzieś taką? Ja nie.

Jesteś zerem, typowo jak why co cały dzień siedzi przed komputerem i ma się za k***a kogoś lepszego.

Po co wchodzisz na nasze roomy i się spinasz bo cię ktoś obraził, tam to jest normalne od początku i nikt nie ma z tym problemu tylko zakompleksiony pajac co jest gm'em na forum które z roku na rok jest większym bagnem przez takich jak Ty.

Czekam na jakąś odpowiedź od Ciebie, jaki ty jesteś mądry a my jesteśmy idiotami #why.

No i najlepsze na koniec, perm za napisanie do Ciebie - "WON" Serio? Gdzie jest temat z tym banem? Makin wiedział o tym koncie bo z nim pisałem i nie dał bana, bo zaraz jeszcze mi napiszesz, że za nazwę go dostałem :)

Opublikowano

Człowieku nie pierdol, że jest podporządkowane pod regulamin mpc bo tak nie jest. Gdyby był to w dziale z haxem byłaby taka informacja, widzisz gdzieś taką? Ja nie.

Jesteś zerem, typowo jak why co cały dzień siedzi przed komputerem i ma się za k***a kogoś lepszego.

Pod każdym postem też masz napisane, że jest podporządkowany pod regulamin? Takich rzeczy się nie pisze, chyba, że coś jest wyjątkiem od reguły.

Akurat w Twoim przypadku będzie unban.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...