Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukamy budowniczego do dokonczenia projektu.

yolinho

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, potrzebujemy Budowniczego, ktory wybuduje nam spawn na serwer SkyBlock.

Wiecej info na pw ;3 

zapraszam

Yolinho, MineLIne

sygnatura.png

Opublikowano

Nie polecam tego użytkownika, a raczej jego sieci.
Serwery hostuje człowiek który w ogóle nie ma pojęcia w tym co robi.
A same wykonanie serwerów jest strasznie słabe, a co za tym idzie? to, że ta sieć nie będzie miała żadnego rozgłosu i tylko marnujecie tam swoje umiejętności.

Jeżeli potrzebujesz pomocy ze swoim serwerem napisz do mnie na: PW/GG :D

Opublikowano

A same wykonanie serwerów jest strasznie słabe, a co za tym idzie? to, że ta sieć nie będzie miała żadnego rozgłosu i tylko marnujecie tam swoje umiejętności.

Raport polecial, a moze Ty czlowieku powiesz w ogole kim jestes?

To, ze napisalem Ci, ze nie bedziesz w Administracji wybuchla w Tobie zlosc?

Jestes nierozwazny, prosze nie oceniaj mnie i mojej sieci zanim nie powstala.

Wykonanie serwerow jest strasznie slabe? Ty kur*a smieszny jestes - serwera nie ma, a Ty idioto sie wypowiadasz.

JESTES ZWYKLYM CEBULAKIEM, KTORY ZAZDROSCI, POZDRAWIAM CIE - CHOCIAZ NIE POWINIENEM 

Serdecznie przepraszam za tego typka ^

@Lord Assasin prosze o pomoc z typkiem, gdyz bez podstaw obraza moja przyszla siec serwerow :)

@srulian96 Ciebie tez prosze o wypowiedzenie sie, gdyby bylo potrzebne - podesle rozmowe z gadu-gadu.

@topic Juz mamy osobe, ktora buduje.

sygnatura.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngCornBoy - na jakiej podstawie piszesz, ze wykonanie serwera jest slabe? Dopiero piszemy kilka pluginów, resztę optymalizujemy i dopracowujemy. Nawet nie byłeś na serwerze, no-name'ie. No ale przecież zapomniałem, czego spodziewać się po społeczności Minecrafta, jeśli normalni ludzie są jej małym odsetkiem i czymś rzadko spotykanym? Jeśli chcesz kontynuować dyskusję na temat naszego serwera, zapraszam na naszego TS'a :)

Pozdrawiam

Administrator techniczny MineLine

Opublikowano

Wykonanie serwerow jest strasznie slabe? Ty kur*a smieszny jestes - serwera nie ma, a Ty idioto sie wypowiadasz.

JESTES ZWYKLYM CEBULAKIEM, KTORY ZAZDROSCI, POZDRAWIAM CIE - CHOCIAZ NIE POWINIENEM 

@Lord Assasin prosze o pomoc z typkiem, gdyz bez podstaw obraza moja przyszla siec serwerow :)

@srulian96 Ciebie tez prosze o wypowiedzenie sie, gdyby bylo potrzebne - podesle rozmowe z gadu-gadu.

Nie mam za bardzo do czego sie odniesc, skoro @1361622928-U485574.pngCornBoy uwaza ze nie mam pojecia co robie i jak to ujal 'same wykonanie serwerow jest strasznie slabe' niech poprze to czym wiecej niz slowami i poda moze jakies przyklady ktore odpowiadaja na pytanie 'dlaczego?' bo samo takie pisanie brzmi tak samo jakbyt napisac cos w stylu -> a to jest slabe, ogolem nie fajne, wszyscy nie umiecie nic zrobic i na niczym sie nie znacie, ale w sumie nie wiem czemu - tylko brakuje tutaj czegos istotnego jak np poparcie tego jakimis przykladami  bo samo 'nie chce' to mozna zrozumiec gdy mowi to dziecko w przedszkolu a nie osoba wypowiadajaca sie na publicznym forum jeszcze przy tym obrazajac czyjas ciezka prace, @1361622928-U485574.pngCornBoy byc moze masz powody by tak twierdzic ale skoro tak piszesz to powiedz cos wiecej procz 'Serwery hostuje człowiek który w ogóle nie ma pojęcia w tym co robi.'  i  'same wykonanie serwerów jest strasznie słabe' 

ja nie przypominam sobie bym kiedykolwiek z tb pisal na mpc czy tam gg ktore masz podane w opisie ^.^

3053080006.png

Opublikowano

Nie mam za bardzo do czego sie odniesc, skoro @1361622928-U485574.pngCornBoy uwaza ze nie mam pojecia co robie i jak to ujal 'same wykonanie serwerow jest strasznie slabe' niech poprze to czym wiecej niz slowami i poda moze jakies przyklady ktore odpowiadaja na pytanie 'dlaczego?' bo samo takie pisanie brzmi tak samo jakbyt napisac cos w stylu -> a to jest slabe, ogolem nie fajne, wszyscy nie umiecie nic zrobic i na niczym sie nie znacie, ale w sumie nie wiem czemu - tylko brakuje tutaj czegos istotnego jak np poparcie tego jakimis przykladami  bo samo 'nie chce' to mozna zrozumiec gdy mowi to dziecko w przedszkolu a nie osoba wypowiadajaca sie na publicznym forum jeszcze przy tym obrazajac czyjas ciezka prace, @1361622928-U485574.pngCornBoy byc moze masz powody by tak twierdzic ale skoro tak piszesz to powiedz cos wiecej procz 'Serwery hostuje człowiek który w ogóle nie ma pojęcia w tym co robi.'  i  'same wykonanie serwerów jest strasznie słabe' 

ja nie przypominam sobie bym kiedykolwiek z tb pisal na mpc czy tam gg ktore masz podane w opisie ^.^

Temat sie chyba rozwiazal - to moj byly gosciu od ts'a - ten, ktoremu nie mogles debiana zainstalowac ;)

@topic

@close

sygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...