Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA:O - Szukam działające mod menu pod 1.32

xuencvuiz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak wiec jak w temacie, pisze konkretnie, bo chodzi mi o pieniadze.

Potrzebuje dzialajacego modmenu na aktualna wersje gta v online, zeby dodac sobie troche pieniedzy czy cos, bo jestem troche leniem i mi sie nie chce tych napadow robic z randomami.

Ktos, cos? Przydalaby sie rowniez jakas instrukcja, najlepiej, zeby bylo 100% pewne, ze dziala!

Opublikowano

Co do hack menu to tu macie wy lenie http://www.mpgh.net/forum/showthread.php?t=1087970

Co do instrukcji to musicie sobie przetłumaczyć.

PS: Pewności nigdy nie masz,w końcu czitujesz na własną odpowiedzialność ;).

Skan....

Jeśli nie odpisuje w temacie napisz mi na priv
Opublikowano

ktoś testował? 

pytam bo w opisie jest napisane "Please dont spawn cash online, Just use the Tunable for races and you should be fine"

a chyba tylko o to kazdemu chodzi

Gość Majoreq.
Opublikowano

Taka historyjka:

Przyszły dzieci do GTA 5 i nie umieją grać. Nie umieją robić misji i napadów, dlatego nie mają pieniędzy. Chcą sobie kupić jacht. Zamierzają zczitować kasę i pochwalić się przed swoimi kolegami, że sami to zarobili. Nie wiedzą jak to zrobić i nie znają angielskiego, więc pytają się swoich starszych "kolegów" z forum, jednak nic nie rozumieją.

True Story?

@topic: (bo warna dostanę, naprawdę nie chcę tego pisać) Sprawdźcie na stronie mpgh.net. Robicie to na własną odpowiedzialność! (Obyście bany dostali)

Opublikowano

majoreq byleś bardzo pomocny w tym temacie dziękujemy Ci za to. Skoro lubisz siedzieć przed komputerem godzinami i nabijać ten hajs który ledwo co idzie to śmiało nikt Ci nie broni. Pamiętaj jednak, ze są tez tacy którzy chcą cieszyć się gra nie poświęcając przy tym całego swojego wolnego czasu a dzięki takim programom maja możliwość.

a teraz wracając do tematu. wyszedł nowy jordan's menu

https://www.youtube.com/watch?v=U25_-dMKOtI

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...