Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wstęp na kanał zależny od rangi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elko mordy ^^

Potrzebuje pomocy z rangami na ts3.

Moja idea polega na tym, że chce stworzyć 2 rangi, które będą miały swoje dwa sektory na ts'ie.

Problem w tym, że gdy chce ustawić np, że ranga "Kociaki" ma wstęp na sektor kociaków to wszystko się pierniczy ponieważ gdy ustawiam join power 70 przy kociakach, a "psiakom" ustawie 60 to Koty mogą wejść na sektor psiaków :C co teraz ? :C

Macie jakieś pomysły?

W skrócie chce zrobic dwa sektory na tsie, które będą dostępne dopiero po otrzymaniu rangi o nazwie sektora ^^:D sorki, ze tak to tłumacze ale miszczuniem nie jestem :PP

Opublikowano

Albo zrób rangę "Dostęp kanałowy" w grupach kanałowych i dodaj jej permisję i_channel_join_power [999999...] b_channel_join_ignore_password  b_channel_join_ignore_maxclients wtedy osoba która będzie miała na kanale "xxx" tą rangę nie będzie musiała wpisywać hasła/będzie ignorowała max klientów oraz wejdzie wszędzie gdzie zostanie ustawiony join power na 999... :v

Opublikowano

Rowniez mozna funkcje zrobic ze dana ranga ma tylko dostep na dany kanal a jak wejdzie inna osoba z inna ranga na ten kanal to ja kicknie :<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...