Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy da się obejść paczkę? - BlazingPack

gmen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nwm czy w dobrym dziale, lecz chciałbym się zapytać czy da się obejść Blazing Pack, aby zainstalować np. Nodusa,lub Huzuni, lub H&E??

Opublikowano

Oczywiście, że się da jak każdą :)

Tylko paczki BlazingPack.pl jeszcze nikt nie obszedł :P

A na starcie mc4u nie ma cheaterów? Obeszło ją sporo ludzi ale nie udostepniono tego ...

pJIegsk.jpg

Opublikowano

Nie byłbym tego taki pewien ^^xD

Opublikowano

A na starcie mc4u nie ma cheaterów? Obeszło ją sporo ludzi ale nie udostepniono tego ...

Nie.

Specjalnie był włączony na mc4u antycheat - plugin z pełnymi funkcjami i NIKT nie dostał bana za fastbreaka, noknock, killaura itp.

Osoby które został zbanowane za cheaty to tylko i wyłącznie za macro/tripple i inne pierdoły typu obraza

Poproszę screena jak stoisz na wcześniejszej edycji na huzuni bądź cokolwiek, bo na razie słyszę tylko plotki a jeszcze nic nie widziałem a podobno tyle osób ją obeszło xD

B)

Oczywiście, że paczkę da się obejść ale jeszcze nikogo nie widziałem a tylko słyszałem aby ktoś cheatował ale się nie sprawdziło :s 

Nieregulaminowa sygnatura

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wiem, że nikt mi za darmo nie zrobi, ale może się jakoś z takową osobą dogadam ;).

Jeżeli ktoś wie jak obejść / umie paczkę BlazingPack.pl to proszę o podanie jakiegoś kontaktu, np. gg, skype, ts.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Da się zrobiłem to w ciągu 7h :)

Jak ktoś coś to PW

Jak ty typie nie wiesz jak server Rusta na hamachi postawic a ty tu o omijaniu paczki piszesz.

Co do tematu to nie ma anti-cheata ktorego nie da sie obejsc, sa tylko takie ktore zajmuja wiecej czasu.

As wars come and go, my soldier stays eternal

Opublikowano

Da się zrobiłem to w ciągu 7h :)

Jak ktoś coś to PW

Jak ty typie nie wiesz jak server Rusta na hamachi postawic a ty tu o omijaniu paczki piszesz.

Co do tematu to nie ma anti-cheata ktorego nie da sie obejsc, sa tylko takie ktore zajmuja wiecej czasu.

Yyyy? O co panu chodzi? xD

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Nie.

Specjalnie był włączony na mc4u antycheat - plugin z pełnymi funkcjami i NIKT nie dostał bana za fastbreaka, noknock, killaura itp.

Osoby które został zbanowane za cheaty to tylko i wyłącznie za macro/tripple i inne pierdoły typu obraza

Poproszę screena jak stoisz na wcześniejszej edycji na huzuni bądź cokolwiek, bo na razie słyszę tylko plotki a jeszcze nic nie widziałem a podobno tyle osób ją obeszło xD

B)

Oczywiście, że paczkę da się obejść ale jeszcze nikogo nie widziałem a tylko słyszałem aby ktoś cheatował ale się nie sprawdziło :s

Obejść paczkę nie jest problemem. Nie koniecznie ktoś musi grać na mc4u.pl.

Wejdź na moją listę serwerów i zobacz wszystkie serwery minecraft

• 1 rok później...
Opublikowano

Witam i bardzo przepraszam że się wtrącam do tej rozmowy ale mój kuzyn jest programistą i mi zrobił obejście lecz BP zablokował ten sposób po 7 dniach więc wniosek taki da się ale nie na długi czas.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...