Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z odświeżaniem tekstur.

XinegO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Gdy dołączam na battleroyale i już jestem na ziemi (skok spadochronowy), tekstury nie odświeżają mi się np. nie widać budynków, drzew, dróg itp. Dopiero gdzieś po 3-5 minutach wszystko się renderuje. Podczas tych pierwszych 3-5 minut mam 3-10 FPSów. Nie mam zielonego pojęcia o co z tym może chodzić. Ustawienia zmieniłem na Very Low i dalej ta samo. Sytuacja się nie zmienia nawet po zmianie rozdzielczości na mniejszą.

RAM: 8gb

Procesor:   intel core i5 4460

grafika :  gtx 770

windows : 8.1

Za wszelkie próby pomocy z góry dziękuję!

Opublikowano

Ogólnie mają na daną chwile jeszcze takie problemy, znajomy z którym gram też tak ma czasami, musisz po prostu poczekać.. 
Bywa że bugi są bo w końcu zrobili dwie oddzielne gry, więc musza to stabilizować. 

sygnaturkahajtiniokobie.jpg
Opublikowano

Mam takie jeszcze jedno pytanie. Dzisiaj udało mi się w końcu zagrać po raz pierwszy. Tekstury się wczytały itp. tylko wystąpił jeden problem. Gdy tylko na ekranie widziałem jakiegokolwiek gracza od razu FPSy spadały mi do 3-5

Wyglądało to tak:

Biegam sobie (60fps) odwracam się widzę gracza (3-5fps) odwracam się w przeciwną stronę (60fps)

Jest to również problem po stronie twórców czy coś u mnie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...