Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania dot. Elite Lord of Alliance

Aydeeen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałem zadać kilka pytań :D

-w jakim czasie wbije maksymalny Lvl?

-czy bez wydania złotówek coś osiągne?

-co oferuje Item Shop? (np Pro uber sword +999999?)

-jak z Polskim Community?

-czy gra posiada PvP?

Brak Sygnaturki YEAH

Opublikowano

1. Zależy jak dużo czasu na grę poświęcisz. Expi się na questach. Maksymalny można wbić w tydzień, ale znam takich, co w 2 dni wbijali. 

2. Tak.

3. Jakieś tam potki, kostiumy, skrzydełka... Ale można je kupić normalne od zwykłych graczy.

4. Jest sporo graczy z Polski. :)

5. Tak i jest spoczko. :)

Opublikowano

czy gra jest Monotonna?

chodzi mi o questy i Dungi - Za każdym razem tak samo wyglądają? od dwóch lat gram w WoWa i szukam teraz odskoczni od tego :D

Brak Sygnaturki YEAH

Opublikowano

Niektóre questy są monotonne, szczególnie pod koniec bo chyba z 10 questów pod rząd będziesz miał na zabicie 40 mobków (oczywiście różnych). Dungi też potrafią znudzić po jakimś czasie.

Opublikowano

Czytałem trochę i endgame eq zdobywa sie poprzez Craft/ulepszenie/drop i czy Eq jest podzielone na PvE i PvP?

Brak Sygnaturki YEAH

Opublikowano

Od siebie dodam, że warto zagrać i nie słuchać innych. Ja wiele złego przeczytałem o ELOA, ale zagrałem i gra mi się spodobała. Jak chcesz zagrać pisz w grze do Sevide albo iKiyomi.

Opublikowano

Wczoraj przeczytałem, że gra jest na wymarciu, jest mały online i tak dalej, czy to prawda? Ogólnie jaki jest online, będzie z 10k ludzi?

Opublikowano

Mogłoby i być 5k ludzi, ale 500 to trochę mało, a szkoda, bo podoba mi się ta gra, ale lubię jak jest spory online.

Opublikowano

Na początku było dużo online, ale teraz ludzie się porozchodzili i pouciekali na inne gry. Mało jest online, mało. Mimo tego, że gra była nieźle promowana. Czasami w dungeon matching czeka się po 20min+.... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...