Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Restrykcje chatu

koteksra5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gra 1
TreSo: AHRI
TreSo: FOLLOW
TreSo: nice shiett now
TreSo: piece of shiet
TreSo: no 1 buff
TreSo: fu
TreSo: UY
TreSo: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TreSo: WHAT A
TreSo: n1 ez
TreSo: fu
TreSo: dont talk to me
TreSo: u try to be funny or what?
TreSo: so stop saying
TreSo: darius flame coz i pushed his lane
TreSo: i was base
TreSo: why u r engage when you were 3 ?
TreSo: i was b for items......
TreSo: its too hard to understand?
TreSo: u have to fight y?
TreSo: ...........
TreSo: u  r funny
TreSo: so what?
TreSo: just my bad
TreSo: i took 1 lane u flame me all game
TreSo: can we just end it ?
TreSo: ................................................................................
TreSo: muted u are trash
TreSo: y
TreSo: ??????
TreSo: ahri wtf was that?
TreSo: EZREAL WTF ITEM
TreSo: sure
TreSo: u r reported
TreSo: so what?
TreSo: for what u can reprot me ?
TreSo: amazing thresh ^?>^
TreSo: 40 cd
TreSo: pls
TreSo: USE 2 THRESH
TreSo: shut up darius toxic shiet
TreSo: since beginn
TreSo: cryyyyyyyyyyy
TreSo: gg

Za takie coś dostałem 10 gier restrykcji... dlaczego? ponieważ jakiś skurwiały premade w 3 mnie zreportował bo pushnąłem jednemu lejna... #SoloQ

Opublikowano

"TreSo: muted u are trash"

"TreSo: shut up darius toxic shiet"
"
TreSo: nice shiett now"
"
TreSo: piece of shiet"

Gdybyś tego nie napisał mógłbyś się odwoływać do supportu z tym, ale jednak możesz sobie odpuścić

nsSiyHM.png

Opublikowano

To tak nie działa, widocznie twoje wczesniejsze gry były o podobnym chat logu, teraz się pilnuj z tego co wiem kary są teraz takie:

1. 10 gier chat restrykcji

2. 14 dni bana

3. PERM

Za takie coś dostałem 10 gier restrykcji... dlaczego? ponieważ jakiś skurwiały premade w 3 mnie zreportował bo pushnąłem jednemu lejna... #SoloQ

Bardzo łatwo teraz wyłapać bana jako gracz solo.

Opublikowano

Tak... szkoda że w sumie grając solo teraz lepiej nic nie pisać ci ludzie wyzywali mnie ze 3x częściej w tym mother/father etc. szkoda że 1 słuszny report<3 reporty

Opublikowano

To tak nie działa, widocznie twoje wczesniejsze gry były o podobnym chat logu, teraz się pilnuj z tego co wiem kary są teraz takie:

1. 10 gier chat restrykcji

2. 14 dni bana

3. PERM

Bardzo łatwo teraz wyłapać bana jako gracz solo.

Skąd masz takie info jest 1. 10 2. 10 3. 25 i potem dopiero ban wiem bo sam dostał na 25meczy

Opublikowano

Powiedziałeś kilka niemiłych rzeczy. Jeżeli byłeś reportowany dodatkowo w innych grach, to szczerze mówiąc nie ma co się dziwić, że w końcu dostałeś chat restricta.

giphy.gif

Opublikowano

I ten angielski, dobrze chociaż że wyzwiska bez błędu pisałeś. Jak dla mnie powinni banować permanentnie za bycie toksycznym, to przez takich jak Ty inni rezygnują z gry.

Opublikowano

A jak dla mnie to na perma powinni banować ludzi którzy robią co gre 0/20... a są powyżej golda za wszystko obwinia sie flamerow a nie tych co trolluja czy feeduja...

Opublikowano

A jak dla mnie to na perma powinni banować ludzi którzy robią co gre 0/20... a są powyżej golda za wszystko obwinia sie flamerow a nie tych co trolluja czy feeduja...

Bo jeżeli ktoś trolluje/feeduje to po prostu spada w rankingu i to jest jego główna kara.

Flamerzy mogą klikać całkiem nieźle, ale mimo wszystko odbierają innym przyjemność z gry. I dlatego właśnie community lol'a zależy na karaniu takich osób.

giphy.gif

Opublikowano

Bo jeżeli ktoś trolluje/feeduje to po prostu spada w rankingu i to jest jego główna kara.

Flamerzy mogą klikać całkiem nieźle, ale mimo wszystko odbierają innym przyjemność z gry. I dlatego właśnie community lol'a zależy na karaniu takich osób.

Flame zawsze będzie ale próbować go zwalczać banowaniem tylko takich osób nie pomoże a gracze którzy feedują dalej będą bezkarni a co do spadania proszę cię zawsze się ktoś trafi kto wycarruje takie gówno, więc i tak nie spadnie.

Opublikowano

Flame zawsze będzie ale próbować go zwalczać banowaniem tylko takich osób nie pomoże a gracze którzy feedują dalej będą bezkarni a co do spadania proszę cię zawsze się ktoś trafi kto wycarruje takie gówno, więc i tak nie spadnie.

Nie rozumiem tego, jak możesz kogoś zbanować bo źle gra? I do tego jesteś za flamerami? Damn, nie chciał bym cie spotkać w grze, pewnie dużo musisz pisać. 

Opublikowano

Nie jestem tyle za flamerami co rozumiem ludzi co wyzywają źle to można grać jak gra się na kogoś dużo lepszego a nie na kogoś kto ma to samą ligę jakoś musiał dojść do tego poziomu? oj zapomniałem to na pewno dlatego że źle gra się wybił no przecież głupi ja. Uwierzył bym w takie coś w brązie a nie na poziomie golda/platyny bo tą dywizje musiał jakoś wbić to już nie brąz gdzie takie staty można robić. 

Opublikowano

Nie jestem tyle za flamerami co rozumiem ludzi co wyzywają źle to można grać jak gra się na kogoś dużo lepszego a nie na kogoś kto ma to samą ligę jakoś musiał dojść do tego poziomu? oj zapomniałem to na pewno dlatego że źle gra się wybił no przecież głupi ja. Uwierzył bym w takie coś w brązie a nie na poziomie golda/platyny bo tą dywizje musiał jakoś wbić to już nie brąz gdzie takie staty można robić. 

Ktoś musi przegrać/feedować, jak nie to nikt by nie wygrywał xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...