Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Operacja - limit misji

Tygrysiontko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też tak macie, że zrobicie jedną misję i potem trzeba czekać x godzin? Dzisiaj zrobiłem jedną i muszę teraz czekać 17h... Wczoraj miałem to samo. Jak widziałem u innych znajomych to mogli robić 2-4 misje dziennie.. 

Opublikowano

Odblokowuje się 1 misja dziennie i tak to działa po prostu. Nie ważne czy ją zrobisz od razu czy nie. Jak byś poczekał np. 8 dni od wyjścia operacji to byś mógł zrobić z rzędu 8 misji. Widocznie oni kupili przepustkę  te 2-4 dni później (lub nie robili ich od razu), to mieli więcej odblokowane. 

Opublikowano

Czytaj FAQ operacji...

How often can I complete missions?
With an Operation Wildfire Coin, you are able to complete two missions right off the bat. Every day, your pool of available missions will increase by one. 

If you're out of missions, just check back later - a countdown timer will show you how many hours are left before you can make more progress in your campaigns.

he?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...