Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Punkty na mnichu i zarobek

Caprio12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, mam do was pytanie jak rozdac mniszka 99j+13 pod expa typu LoD/Akt 5.2 :)

I drugie pytanie czy znacie jakies fajne formy zarobku +90 np drop bo rajdowanie mnie juz nudzi :D

Opublikowano

Pod expa na lod/a5.2 to teraz jest odszczep, a nie mnich. Ale jeśli już to mnicha rozdajesz 100/0/1/xx, testowałem 100 w ele i 100 w atak i biłem tyle samo praktycznie, a tym pod ele nie zrobisz nic w pvp 1vs1. 

Odszczep jest lepszy od mnicha na a5.2, tym bardziej jeśli expisz z wk, to we 2 osoby ze średnim eq spokojnie ubija się magmy tak, że spoty nie nadążają się respić.

Co do zarobku, to głównie rajdy, możesz też męczyć rashid/aster żeby dropić kamienne lub po prostu dropić piórka na shanerce.

Opublikowano

Też nie widziałem żeby ktoś je na mnichu solował, raczej tylko wk z naprawdę dobrym eq może sobie solować magmy. DMG na odszczepie 99+9 z 90 w ele, mam praktycznie identyczne ze spacji, jak na mnichu 99+12 100 w atak. Gdy expiłem z wk ze średnim eq u5 na 90, to lur praktycznie momentalnie znikał, a na mnichu schodziło dłużej, a do tego cd skilli na odszczepie jest takie, że co spota masz pełen zestaw, gdzie na mnichu brakuje zawsze lasta.

Opublikowano

Endziu glupot nie pier.. ** bo posem 99+12. Z petami eq u6. Solowalem magmy. Inni tez soluja, mnichy tez solo biora. Siodemka,vok devok last nie ma. Wk jest najprosciej. I tez nie trzeba wk 15 i eq u7. Sie znasz na biciu groszkow chyba

Kur*a Moje Pole !

Wyjazd W Pole !

;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...