Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VAC mimo -insecure?

AdamGrzegorz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­A no cześć, dzisiaj rano spotkała mnie dość przykra sprawa, albowiem otrzymałem to cudo zwane VALVE ANTI CHEAT.

Chyba gdyby nie ten brzydki czerwony pasek na profilu to bym nawet nie pytał, nie miałem tam skinów, ani nie gram zbytnio w csa, ale!

Jedynie gdzie używałem haxów, był test mojego bunnyhopa i aimbota na botach przy -insecure. Jestem w 101% pewny że po zakończeniu gry na -insecure program był wyłączony, wyjebany, a nawet usunięty z komputera. 

Więc... jakim k***a cudem? Ciesze się bo przynajmniej skiny sprzedałem :v

konto: http://steamcommunity.com/id/kavzoo/  mój main wygląda teraz jak stare konto haxa, k***a.

Blablabla każdy może tak mówić!!!11 haxowałeś to masz!111

Każdy taki komentarz będzie reportowany, bo nic nie wnosi do tematu, znacie mnie na tyle (przynajmniej niektórzy) że moje konto na steamie jest dla mnie w c**j ważne, i nigdy bym nie grał na jebanych haxach. Sam jestem ich wrogiem więc jeżeli masz napisać taki komentarz - wyjdź.

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

Czytałem gdzieś że na botach szybko łapie haxów bo tam najczęściej ludzie je testują.

Co do komendy to może nie zadziałała?

Następnym razem przełącz się w tryb Offline do testów.

Opublikowano

Czytałem gdzieś że na botach szybko łapie haxów bo tam najczęściej ludzie je testują.

Co do komendy to może nie zadziałała?

Następnym razem przełącz się w tryb Offline do testów.

Zadziałała dobrze, testowałem za każdym razem.

No nic, moje konto będzie wyglądać jak konto chujowego cheatera, bywa. :D

­

Opublikowano

Przeciez ty jestes znany z cheatowania w minecraft

-insecure to z czego wiem to ma byc zmylka, or po prostu to nie dziala. Nie moze byc innego wytlumaczenia xD

Opublikowano

Takie coś jak -insecure istnieje tylko, że to wyłącza możliwość dołączenia na serwery zabezpieczone (boty się do tego nie wliczają). Na boty cały czas włączony jest VAC. Następnym razem jak coś będziesz chciał testować spróbuj na non-steamie :)­

Opublikowano

Takie coś jak -insecure istnieje tylko, że to wyłącza możliwość dołączenia na serwery zabezpieczone (boty się do tego nie wliczają). Na boty cały czas włączony jest VAC. Następnym razem jak coś będziesz chciał testować spróbuj na non-steamie :)­

Non-steam działa inaczej, masz tam trochę inne dane i offsety.

­

Opublikowano

Czy gdziekolwiek valve pisze o tym, że można "testować" nielegalne oprogramowanie czy wszelkiego rodzaju skrypty na botach ? Nie sądzę :)

Jedyny legalny wallhack do testowania to ten który jest wbudowany w go, ten którego można aktywować komendą na botach.

Znalazłem coś co powinno Cię usatysfakcjonować: "System VAC skutecznie wykrywa oszustwa za pomocą ich sygnatur. Każda nieoficjalna zmiana dająca graczowi przewagę nad innym jest uznawana za oszustwo i aktywuje blokadę VAC. Dotyczy to między innymi wszelkich zmian w plikach .EXE oraz .DLL danej gry."

Natomiast wracając do Twojej "wrogości" odnośnie cheaterów jesteś po prostu hipokrytą.

Kto normalny pisze, że jest wrogiem haxów a następnie pobiera ów gówno zaczynając od testowania na botach.

Zazwyczaj coś testuje się po coś czyż nie Panie kolego :) ? Najważniejsze, że nauczka na przyszłość jest.

Nie pozdrawiam  :D

Gość 67d64b62d9
Opublikowano

@AdamGrzegorz parametr startowy -insecure nie gwarantuje, że nie dostaniesz vac bana. Już od ponad roku (jak nie od zawsze) o tym wiadomo, aż mnie dziwi, że potrafiąc napisać (heh tak się domyślam) własny cheat nie wiesz takich podstawowych rzeczy. Najlepiej testować na zbanowanym koncie, które można dostać nawet i za darmo (w sumie to już masz jedno) lub z wyłączonym adapterem sieciowym.

@gandzia740 spamerze to forum by nie istniało gdyby nie cheat, nie wiem czy kojarzysz - multi player cheaters forum czy jak to się tam nie nazywało stare rozwinięcie

Opublikowano

Czy gdziekolwiek valve pisze o tym, że można "testować" nielegalne oprogramowanie czy wszelkiego rodzaju skrypty na botach ? Nie sądzę :)

Jedyny legalny wallhack do testowania to ten który jest wbudowany w go, ten którego można aktywować komendą na botach.

Znalazłem coś co powinno Cię usatysfakcjonować: "System VAC skutecznie wykrywa oszustwa za pomocą ich sygnatur. Każda nieoficjalna zmiana dająca graczowi przewagę nad innym jest uznawana za oszustwo i aktywuje blokadę VAC. Dotyczy to między innymi wszelkich zmian w plikach .EXE oraz .DLL danej gry."

Natomiast wracając do Twojej "wrogości" odnośnie cheaterów jesteś po prostu hipokrytą.

Kto normalny pisze, że jest wrogiem haxów a następnie pobiera ów gówno zaczynając od testowania na botach.

Zazwyczaj coś testuje się po coś czyż nie Panie kolego :) ? Najważniejsze, że nauczka na przyszłość jest.

Nie pozdrawiam  :D

No i się k***a zaczęło... Oczywiście, byłbym takim pierdolonym idiotą żeby używać haxów na głównym koncie gdzie mam pierdyliard gier. Idiotyzm i porażka ludzka mnie powoli przeraża.

"Pobiera"? Testowałem własny cheat albowiem chciałem przetestować działanie offsetów i writingu ich do procesów, ot taka hipokryzja.

Byłem przekonany że komenda -insecure wyłącza VAC'a, myliłem się i trudno. Nie musisz wyzywać od cheaterów.

Okropna nauczka, strata 5 euro na przecenie i brak możliwości grania w to ruskie gówno, płacze.

Również nie pozdrawiam.

ibytlb.jpg

@AdamGrzegorz parametr startowy -insecure nie gwarantuje, że nie dostaniesz vac bana. Już od ponad roku (jak nie od zawsze) o tym wiadomo, aż mnie dziwi, że potrafiąc napisać (heh tak się domyślam) własny cheat nie wiesz takich podstawowych rzeczy. Najlepiej testować na zbanowanym koncie, które można dostać nawet i za darmo (w sumie to już masz jedno) lub z wyłączonym adapterem sieciowym.

@gandzia740 spamerze to forum by nie istniało gdyby nie cheat, nie wiem czy kojarzysz - multi player cheaters forum czy jak to się tam nie nazywało stare rozwinięcie

Dzięki za poradę, mogłem tego nie wiedzieć, nie ryzykowałem miliona dolarów dlatego nie czytałem mocniej na temat -insecure. 

Pozdrawiam

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...