Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy nie można już kupić postaci za cubity?

kamilos4561

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jedna z ostatnich aktualizacji wprowadziła tę zmianę, dzięki czemu portfel twórców wciąż będzie zasilany. Żeby odblokować postać musisz wbijać Masery Rank jednak za dostawane tam creditsy nie będziesz w stanie odblokować wszystkich postaci, farmić kilkadziesiąt tysięcy fluxa żeby kupić classcoin albo wydać $. 

Opublikowano

No niestety takie życie, kolejna gra zniszczona przez zachłanność twórców ArcheAga'a (dobrze napisałem?), miałem nadzieję, że z trove będzie innaczej. Zapalmy znicz tej świetnej kiedyś grze. [*]

~Pozdrawiam Dominikoso

Opublikowano

No niestety takie życie, kolejna gra zniszczona przez zachłanność twórców ArcheAga'a (dobrze napisałem?), miałem nadzieję, że z trove będzie innaczej. Zapalmy znicz tej świetnej kiedyś grze. [*]

~Pozdrawiam Dominikoso

Czemu płaczesz? ;x  Dostałeś x2 darmowe postacie( a jak jesteś z starych czasów tak jak ja to masz je pewnie wszystkie ;c) możesz dostać też nową po przez zainstalowanie jednej z ich gier. 

A teraz będzie mega update +10 lvli nowe mapy, nowe dungi.

55381514166733279449.gif

Opublikowano

~Pozdrawiam Dominikoso

Czemu płaczesz? ;x  Dostałeś x2 darmowe postacie( a jak jesteś z starych czasów tak jak ja to masz je pewnie wszystkie ;c) możesz dostać też nową po przez zainstalowanie jednej z ich gier. 

W tym problem. Moim zdaniem jest to strzał w stopę, bo nowym graczom nie będzie się chciało farmić tysięcy fluxu w zamian za możliwość odblokowania postaci wiedząc, że kiedyś wystarczyło w miarę regularnie grać, takie utrudnienie na start może zniechęcić nowych graczy. Wydaje mi się, że sam update nie ma na celu sprowadzenia nowych graczy, a zatrzymaniu starych. Osobiście czekam na dodanie kolejnych paczek do isa za 30$ bo to zazwyczaj idzie wraz z kolejnymi aktualizacjami.

Opublikowano

~Pozdrawiam Dominikoso

W tym problem. Moim zdaniem jest to strzał w stopę, bo nowym graczom nie będzie się chciało farmić tysięcy fluxu w zamian za możliwość odblokowania postaci wiedząc, że kiedyś wystarczyło w miarę regularnie grać, takie utrudnienie na start może zniechęcić nowych graczy. Wydaje mi się, że sam update nie ma na celu sprowadzenia nowych graczy, a zatrzymaniu starych. Osobiście czekam na dodanie kolejnych paczek do isa za 30$ bo to zazwyczaj idzie wraz z kolejnymi aktualizacjami.

Jak na teraz zniszczyli gospodarkę serwera, w dozo posiadałem 250 dragon coin a one nie zmieniły mi się na przypisane do konta i sprzedaje po 45kf i bardzo szybko schodzi ;x + 300 dragon coin teraz to jest pikuś ;/ a te 250 szykowałem na wszystkie dragony na nowe konto ale niestety nie ma to już sensu bo za 4 dragony 1 dusza ;/ 

55381514166733279449.gif

Opublikowano

Tak się składa że kupiłem wszystkie postacie i zostało mi jeszcze kilka monet klas :P

nie wiem co tam się dzieje ale powoli czuję że dobrze zrobiłem rzucając to kilka miesięcy temu.

Dzieje się coś śmiesznego ;c jeszcze przed update kupowałem patrona po 150kf a nagle pac patron 350kf ;d a w zapasie miałem może z 5 ;d zobacz jak jestem do przodu ;p

55381514166733279449.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...