Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z włączeniem serwera na hostingu craftserve - błąd.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym zgłosić problem... Problem polega na tym, że jeśli chcę włączyć serwer (dopiero co kupiony 27 zł paysafecard jeśli się na coś przyda ta informacja) wyskakuje mi błąd z serwerem oto ta wiadomość: Wystąpił błąd podczas włączania serwera. Jeśli ten komunikat będzie się powtarzał skontaktuj się z administracją. (Wiem, że mam się skontaktować z administracją nawet już pisałem, ale nie dostawałem odpowiedzi) Nie wiem czy to od braku IP np: polski.pl OFF 

Darmowe domeny tylko w craftserve.pl 
IP serwera: Brak 
OSÓB ONLINE 0/100 
naprawdę nie wiem proszę o jak najszybszą pomoc

Opublikowano

Problem jest w starej wersji hostingu craftserve posiadam to samo, i zakupiony serwer jest nowy!!

Od supportu nie dostaniesz odpowiedzi, napisałem wiele zapytań co do serwera w roku "2012" i do dzisiaj nie było odpowiedzi

najlepiej wez vps od np lvlup za 20zł i postaw tam serwer, craftserve było dobre do czasu gdy był tam support i zainteresowanie

lecz teraz to wrecz smieszna jakosc!!

Opublikowano

Problem jest w starej wersji hostingu craftserve posiadam to samo, i zakupiony serwer jest nowy!!

Od supportu nie dostaniesz odpowiedzi, napisałem wiele zapytań co do serwera w roku "2012" i do dzisiaj nie było odpowiedzi

najlepiej wez vps od np lvlup za 20zł i postaw tam serwer, craftserve było dobre do czasu gdy był tam support i zainteresowanie

Albo nawet ta opcja jest dobra, jak mówi kolega wyżej, bo craftserv ma wiele wad :P

Opublikowano

Albo nawet ta opcja jest dobra, jak mówi kolega wyżej, bo craftserv ma wiele wad :P

A masz na to sposób jak to naprawić ?

Masz jakiś sposób żeby to naprawić ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...