Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Orbwalking, jak ustawic na LPM?

jacek555xkr224

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ustawiasz player attack move na przycisk "A"

I teraz jak jesteś koło miniona to klikasz na miniona "A" a prawym przyciskiem myszy po oddaniu strzału, klikasz gdzie chcesz iść i tak bez przerwy. Musisz wyczuć czas animacji strzału.­

anNO14B_460sa.gif

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

A da sie bezposrednio to ustawic tak ze pod LPM ruch+AA pytam poniewaz gdy musze za kazdym razem klikac A i prawy to ciezko znowu mi ze skilli korzystac..

Druga opcja w movement, attack move click, klikasz a i od razu leci hit w najblizszy target, bez sensu jest dokladac cokolwiek do tego

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

A da sie bezposrednio to ustawic tak ze pod LPM ruch+AA pytam poniewaz gdy musze za kazdym razem klikac A i prawy to ciezko znowu mi ze skilli korzystac..

Druga opcja w movement, attack move click, klikasz a i od razu leci hit w najblizszy target, bez sensu jest dokladac cokolwiek do tego

ja rozumiem ale do tego tez trzeba skille uzywac i juz jest mega nie wygodnie i stad te moje pytanie czy opcja na LPM jest dalej mozliwa czy juz nie 

Opublikowano

ok tylko ja nie mam palcow rozgalezionych nie wiadomo jak ani nie uzywam zadnych boli itp bo sie nie znam chcialem ogolnie by dobrze mi sie kaitowalo i przy tym swobodnie uzywalo skilli bo co mi kaiting jak skilli nie moge uzywac a czas jaki musialbym ogarniac sie przelaczajac z kaitngu na skille i na odwrot jest spory przynajmniej u mnie jak bylo napisane wyzej probowalem to na LPM ustawic bo kiedys sie dalo i bylo by super i wtedy nie musialbym sie zasrywac zadnym A tylko jeden klik raz drugi i skille do tego latwo przyjemnie i skutecznie co najwazniejsze by bylo po to zalozylem ten temat by ktos cos poradzil a jest mega istotne poniewaz polepsza mechanike grania a co za tym idzie poziom gracza

Opublikowano

a da sie to na makro na myszce ustawic? mam logitech G500

Powinno się dać. Skoro wardy można mieć pod klawisze macro to i orbwalking powinno się dać ustawić. Wejdź na boty i stestuj.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

musze sprobowac a przez config sie juz nie da?

Możesz dopisać linijki ale wątpię, że zadziała skoro nie ma tego już w configu.

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...